Pratite nas preko:
Partizan
Foto: MN Press

ABA liga

Obradović uključivao fen i menjao boje: Osakaćeni Partizan vratio “studente” u srednju školu

Košarkaši Partizana lako su savladali Studentski centar na domaćem terenu rezultatom 99:76 u okviru 11. kola ABA lige. Ponovu su ubedljivi bili igrači Željka Obradovića, ali trener u nekoliko navrata nije bio zadvoljan koncentracijom igrača.

Prvo poluvreme je proteklo u znaku crno-belih kada su imali i naveće vođstvo od čak 28 poena prednosti. Već na startu drugog dela igre videlo se da su Podgoričani stabilizovali svoje redove.

Na startu četvrte četvrtine SC Derbi je stigao i da -9, ali to je bilo najviše od njih, dok se topila prednost Partizana Obradović je bio izuzetno nezadovoljan. On je zatražio nekoliko tajmauta te se propisno izdrao na svoje košarkaše.

Videli smo i još dve povrede igrača Partizana, ozbiljniju je doživeo Ognjen Jaramaz koji je povredio skočni zglob. Alen Smajlagić povredio je glavu, a više o tome možete pročitati u tekstu našeg kolege Uroša Marjanovića.

Najefikasniji igrači u timu z Beograda bili su Alen Smajlagić sa 18 i Zek Ledej sa 17, dok je najviše poena za ekipu iz Crne Gore postigao Mateo Držnjak – 13.

Ovo je osma pobeda Partizana koji ima i tri poraza, sa druge strane Derbi ima skor 6-5.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

ABA liga