Pratite nas preko:
Drejmond Grin i Jusuf Nurkić; Foto: Twitter/LakersGuru

Košarka

Divljaštvo Drejmonda Grina se nastavlja: Iz čista mira pesnicom nokautirao Jusufa Nurkića! (VIDEO)

Ludo veče u NBA ligi. Nakon što je Nikola Jokić isključen zbog mlakog prigovora sudijama, istu sudbinuu doživeo je i Drejmond Grin. Ali, zbog mnogo većeg prekršaja koji, ako nas pitate, zaslužuje i disciplinski postupak. Najprljaviji košarkaš na svetu potrudio se da to još jednom dokaže u meču svojih Golden Stejt Voriorsa protiv Finiks Sansa.

Naime, Grin je, tokom jednog duela ispod koša, bez ikakve potrebe i povoda udario Jusufa Nurkića direktno u lice. Bosanskohercegovački košarkaš se samo sručio na parket u nokdaunu. Snimak je pokazao da ničim nije isprovocirao Grina, koji je reagovao krajnje nesportski.

Sudije su gledale ovu situaciju i isključile krilnog centra Voriorsa. koji su na kraju izgubili meč rezultatom 119:116. To je Drejmondu Grinu bilo treće isključenje u sezoni.

Pre manje od mesec dana bio suspendovan na pet utakmica zbog hvatanja Rudija Gobera za vrat. Videćemo kakva će ga sada kazna dočekati.

– To nema nikakve veze sa košarkom. Ja se samo trudim da igram košarku – rekao je Nurkić posle utakmice.

Bilo je ovo ludo veče, a Sanse je do pobede vodio Devin Buker sa 32 poena, sedam asistencija i četiri skoka. Jusuf Nurkić je uz 17 poena imao 13 skokova i sedam asistencija.

Sa druge strane Stef Kari je imao 24 poena, pet skokova i četiri asistencije, a sjajan meč odigrao je mladi Brendon Podzijemski koji je upisao 20 poena, 11 skokova i pet asistencija.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka