Pratite nas preko:
Kuluševski Rišarlison; Foto: Beta/AP/Rui Vieira

Fudbal

Rišarlison i Kuluševski spasli “pevce” u notingemskoj šumi (VIDEO)

Notingemska šuma nije bila pogubna po “pevce”. Fudbaleri Totenhema uspeli su da savladaju Notingem Forest na gostovanju rezultatom 2:0 (1:0). Bio je to prvi meč 17. kola engleske Premijer lige.

Junaci trijumfa tima iz Londona bili su, pre svih Dejan Kuluševski. Šveđanin je prvo asistirao za Rišarlisona, a onda i svojim golom kojim je postavio konačan rezultat.

Igrao se drugi minut nadoknade prvog dela, kada je Kuluševski sjajnim centaršutom pogodio u glavu Brazilca, a on se poklonio za vođstvo Totenhema.

Na to se Kuluševski nadovezao u 65. minutu. Tada je Tarner napravio veliku grešku, što je ubrzo bilo iskorišćeno za 2:0. Zakucao je loptu u mrežu “šumara”, a potom gol proslavio najavivši da bi uskoro u njegov dom mogle da “stignu rode”.

Notingemska šuma, dakle, nije ostala bauk za Totenhem, koji je dalje na mestu broj 5, sada sa 33 osvojena boda. Toliko ima i Mančester siti, ali uz bolju gol-razliku i meč manje. Notingem Forest je ostao 16. na tabeli, sa 14 bodova.

U narednom kolu, na “Boksing dej” 23. decembra, Totenhem će dočekati Everton od 16.00. Istog dana, Forest će biti domaćin ekipi Bornmuta, što će biti prilika za nove bodove u šumi.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal