Pratite nas preko:

Košarka

Bivši NBA igrač i njegova devojka optuženi za ubistvo

Potraga za nestalim medicinskim asistentom dramatično se završila hapšenjem zvezde NBA G lige Čensa Komanča. On je pod optužbom za otmicu prvog stepena i potencijalno ubistvo.

Marina Rodžers, 23, nestala je 6. decembra tokom posete Las Vegasu iz svog doma u državi Vašington.

Poslednji put je viđena kako ulazi u automobil sa svojom prijateljicom Sakari Harnden (19). Ona je takođe uhapšena zbog optužbe za otmicu 13. decembra.

Harnden je optužen za „pritvaranje Rodžersa protiv njene volje i bez njenog pristanka u svrhu njenog ubistva i/ili nanošenja telesnih povreda.

Komanča, 27, FBI je zaplenio u petak i odveo ga u zatvor okruga Sakramento po istoj optužbi.

Centar Stokton Kingsa, koji ima 13 nastupa ove sezone, bio je u Portlandu, Oregon, na utakmici Kingsa protiv Rip Siti Remiksa dan pre Rodžersovog nestanka. Do 12. decembra Komanč se vratio u Kaliforniju, igrajući u domaćem porazu Stoktona od Solt Lejk Sitija.

Rodžersova prijateljica koja je pokrenula GoFundMe apel da plati privatne istražitelje da pomognu u potrazi rekla je da je vozila Uber do Samerlina na zapadu grada kada je nestala.

– Nikad nije stigla do Samerlina. Otkriveno je da je nestala sledećeg jutra kada se ni njen dečko ni bliski prijatelji nisu čuli za nju – napisala je Tremejn Mekadams.

– Maraina ima dečka, porodicu, prijatelje, dva psa i radi kao hirurški tehničar kod kuće u Vašingtonu – dodala je ona.

– Njena lokacija se delila sa nekoliko prijatelja i porodice i poslednji put ju je pokazala na drugoj lokaciji… U Las Vegasu u 2.59 ujutro 12. decembra.

– Poslednja poznata lokacija je zabrinjavajuća jer se nalazi u blizini autoputa koji ide i prema Renu i Kaliforniji. Za sobom je ostavila oba psa, auto i sve stvari, pa je malo verovatno da je nestala sama. Takođe nije imala gotovinu ili debitnu karticu u vreme njenog nestanka.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka