Pratite nas preko:
Savo Drezgić; Foto: MN Press

Košarka

Led u venama: Partizanovo “čudo” sa osam metara donelo pobedu protiv Akademije Milana Gurovića (VIDEO)

Navijači Partizana znaju da Željko Obradović u svojim redovima ima čistog bisera, a njegovo ime je Savo Drezgić. Rođen je 2006. godine, dakle, tek u avgustu 2024. godine će postati punoletan. Njegovo vreme tek dolazi. Ali, već sada pokazuje da ima ono što je potrebno da postane vrhunski igrač. Kako za Partizan, tako i za košarkašku reprezentaciju Srbije.

Sve češće dobija šansu u prvom timu crno-belih, a u juniorskom – razbija. Da, doslovno razbija svoje rivale, a novu majstoriju izveo je u meču protiv Real Beograda. U pitanju je klub iz Akademije Milana Gurovića, koji se odlično držao sa Partizanom. Sve do poslednjeg napada.

Bilo je 89:89 na semaforu, kada je Savo Drezgić uzeo loptu i izveo pun napad. Tapkao je loptu, tražio blok, iskoristio ga i podigao se za tri poena sa gotovo osam metara udaljenosti. I, naravno, pogodio. Kao kap!

Partizan je na kraju slavio trijumf rezultatom 92:89, a Savo Drezgić pokazao da ima “led u venama”. I da sa pravom navijači Partizana, na čelu sa Željkom Obradovićem, očekuju mnogo od njega u budućnosti.

Podsetimo, on još uvek ide u srednju školu. Pohađa je redovno, kada god mu to dozvole obaveze. Prethodne nedelje one su bile evroligaške, jer je bio u Kaunasu. Ovog ponedeljka je otputovao u Španiju, gde će Partizan igrati duplo kolo Evrolige. U utorak protiv Valensije, a u četvrtak protiv Reala u Madridu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka