Pratite nas preko:
Foto: Beta/AP

Fudbal

Varan posle meča sa Liverpulom ispostavio upravi zahtev. Navijačima će se dopasti

Defanzivac Mančester junajteda Rafael Varan spreman je da sedne za pregovarački sto kako bi obnovio ugovor sa klubom. Trenutni ugovor Francuza traje do leta 2024. godine, ali je jasno stavio do znanja da je spreman da sada započne pregovore o njegovom produženju, prenosi Mančester ivning njuz.

U poslednjih mesec dana, 30-godišnji Francuz je izgubio startno mesto u timu Erika ten Haga. U poslednjim mečevima, međutim, vratio se Varan u startnu postavu i ostavio prilično dobar utisak igrama, čak i izabran za igrača utakmice u derbiju sa Liverpulom (0:0).

Nije jasno da li su čelnici Old Traforda spremni da obnove Varanov ugovor. Mnogo toga može zavisiti i od novih direktora od kojih se očekuje da dođu u klub sa dolaskom ser Džima Retklifa. Oni će imati poslednju reč, kao i menadžer Erik ten Hag.

U međuvremenu, sve je više informacija o interesovanju raznih klubova za francuskog defanzivca. Nedavno se povezivao sa Bajernom, a svakodnevno mu se obraćaju timovi iz Saudijske Arabije. Nema sumnje da će posle nastupa koji je Varan imao sa Liverpulom, cena biti još veća.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal