Pratite nas preko:
Šabaz Nejpir je odbrusio na pitanje novinara za izjavu, Foto: MN Press

Evroliga

Nejpir odbrusio novinarima i isprozivao Sferopulosa

Definitivno je da Šabaz Nejpir napušta Crvenu zvezdu. To je potvrdio i trener Janis Sferopulos koji je rekao da mu je Amerikanac pred meč tražio da ne igra protiv Real Madrida. Razlog su pregovori s drugim klubom.

I to je uradio na vrlo neprofesionalan način. Zagrevao se na pola sata pred početak utakmice, a onda se nije pojavio u sastavu kad je ekipa izašla na parket. Očigledno je tek tada saopštio da ne želi da igra utakmicu.

Ipak ostao je u dvorani do kraja meča, koji su crveno-beli izgubili uz očajnu igru. Kada su novinari na izlasku iz Arene posle utakmice zatražili komentar kratkom im je odbrusio “Dođavola, ne“, prenose mediji.

Nejpir je potom ostavio poruku na društvenim mrežama u kojoj je indirektno prozvao trenera Janisa Sferopulosa, koji je pred kamerama Sport kluba rekao da je Amerikanac tražio da ne igra meč.

– Govori istinu kada si pred kamerama – kratko je poručio Nejpir grčkom treneru, koji je kasnije na konferenciji za medije izjavio da je večerašnjim potezom Amerikanac sam sebe izbacio iz tima i da mu nema povratka.

Nejpir apsolutno nije pokazao ništa od kako je došao na Mali Kalemegda, zbog toga se našao na udaru i stručne javnosti i navijača. Na pojedinim mečevima je čak dobijao i zvižduke sa tribina.

U poslednje vreme je i muku mučio s povredama, slomljen mu je nos, potom i problem sa leđima, pa je propustio neke utakmice. Vrati se prošle nedelje, igrao protiv Albe i Studentskog centra, što mu je bila očigledno i poslednja utakmica u crveno-belom dresu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga