Pratite nas preko:
Adebajo NBA
Foto: Beta (AP Photo/Lynne Sladky)

Fantasy

NBA Daily fantazi – Adebajo, Rozir i Sekston imaju odlične cene večeras

Danas su na programu deset utakmica u NBA ligi, kao i svakog dana do sada, a i nadalje sve one su u našoj dnevnoj ponudi na SoccerBet platformi.

Uz to, pored dnevne ponude, imamo i neki zaseban izazov dana, a danas je to meč između Sakramenta i Bostona. Da krenemo odmah sa našim predlozima za danas.

Razmislite o Teriju Roziru

PG Kolin Sekston deluje jako zanimljivo. Cena mu je oko proseka po igraču za večeras, a njegova forma sjajna sa čak 37.60 fantazi poena u poslednjih pet mečeva. Tome je doprinela povreda Džordana Klarksona i Kežontea Džorža. Na sve to, protivnik je Klivlend koji ima svoje izazove povredom dva jako bitna startera.

Teri Rozir ima jako pristupačnu cenu u odnosu na ono što donosi na parketu. Nema Lamela Bola, koji je veliki potrošač lopti, a racionalniji Rozir odlično koristi taj prostor. Njegova forma pokazuje 43.9 fantazi poena, što je predobro, a meč protiv Indiane, koja dozvoljava najviše poena u svojoj konferenciji, obećava još jedan jak meč.

Grin napada lošu odbranu Atlante

SGHjustonov Džalen Grin je u silaznoj formi, ali to nas ne sprečava da ga probamo večeras. Sjajni mladi bek neće večno padati, i oscilacije u sezoni su normalne, pogotovo za mlade igrače, a još više za ekipu koja je puna mladih talenata kao što su Roketsi. Znamo da Atlantina odbrana izgleda dosta loše, i zato i apostrofiramo upravo Grina za današnji dan. Odlična prilika da odskoči, poboljša svoju statistiku i poveća uticaj na igru.

Ostin Rivs nije često u našim predlozima iz razloga jer glavni dvojac Lejkersa, Lebron/Dejvis, previše dominira. U meču protiv Čikaga, još jedne ekipe koja ne blista defanzivno, upravo Rivs može biti jaka pokretačka snaga i doneti odnos cene i fantazi poena. Svakako je u uzlaznoj formi sa preko 36 fantazi poena u proseku.

Atlanta Hawks Bogdan Bogdanović (13) drives past Toronto Raptors guard Dennis Schröder during the second half of an NBA basketball game in Toronto, Wednesday, Dec. 13, 2023. (Frank Gunn/The Canadian Press via AP)
Foto: Beta/Frank Gunn/The Canadian Press via AP

Bridžis se vraća posle neverovatne bizarnosti

SFMikel Bridžis je odsustvovao poslednji meč jer mu je zabranjen ulazak u Kanadu zbog postupka protiv njega. Kakva bizarnost, i sigurni smo da će to još više motivisati brata Bridžisa iz Šarlota. Na sve to, protivnik je Indijana, i da se ne ponavljamo više, u najavi je to dosta fantastično poena. Odličan prosek za cenu koja je oko proseka dana.

Izgleda da ljudi koji su smišljali projekcije nisu uzeli u obzir da su Mobli i Garland povređeni na duži period kada su Krisu Levertu određivali cenu za večeras. Maravno da jesu, ali opet iznenađujuće niska cena za igrača koji najviše treba da povuče nakon neprijatnih povreda na rosteru Klivlenda. I to protivnik je Juta koja odaje utisak preslabe ekipe koja već sada tankuje i u rebrandingu je. Sigurno će biti u našem timu jer mislimo da je na odličnom popustu.

Finac je jako izazovna opcija večeras

PF – A evo i Laurija Markanena u predlozima iz prostog razloga što je takođe na niskoj ceni, jer je u lošoj formi. A u njoj je zato što je bio povređen i trebalo mu je period adaptacije. Neko će morati da proizvodi poene za Jutu i da nadoknadi izostanke, a sada već dovoljno sumnjiv kvalitet igrača u rosteru Jute. A ko će bolje od toga od lidera tima koji je na popustu. Finac je jako izazovna opcija večeras.

Džabari Smit Junior, krilni centar Hjustona, je još jedna dobra opcija za večeras. Nije u najboljoj formi od ponuđenih opcija, ali ima odličan “match up” jer Atlanta nema tip igrača koji može da odgovori ovom mladom prospektu. Visina, dobra motorika i prilično mek šut garantuju večeras dosta fantazi poena.

Lauri Markanen
Lauri Markanen; Foto: Twitter/Lauri Markkanen

Jedna opcija se sama crta

CBam Adebajo nam se nacrtao pred očima kao prvi izbor na poziciji centra za večeras. Naravno, uvek će po ceni iznad njega biti i Jokić i Embid i Dejvis, ali centar Majamija je neko ko uvek garantuje poene, a opet zbog gore navedenih centara nikada nema previsoku cenu, jer mora da postoji balans na poziciji. Na sve to, Orlando ne briljira defanzivno pod košem, a u rosteru još neće biti ni Kevina Lova.

Ajzeja Haterstajn kao jeftina opcija večeras u moru skupih centara. Sada već glavni centar Njujorka posle povrede Miča Robinsona je u jako uzlaznoj formi baš zbog toga jer sada ima i više minuta i mnogo više slobode u igri. Bruklin sa Klekstonom pod košem je izazov, ali Rendl koji često ulazi pod koš može da napravi prostor za dosta fantazi poena centru svog tima.

Standings provided by Sofascore
Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy