Pratite nas preko:
Tiket kvota 12,1

Fudbal

Iks do iksa, poneki kec i prelaz. Stara škola klađenja drži časove

Vikend je za nama, a u rubrici “Ludi tiketi” izdvojili smo jednog koji je čuvena “stara škola”. Vidi se da je iskusan igrač, tzv “stara škola”, koji se koncentriše na fikseve i sve to je začinio sa jednim prelazom.

Da je verovao u sebe pokazuje i uplata na Petlovom brdu, 2.200 dinara, na pet parova, i kvotu od 254,10. Dobitak 583,650,04 dinara. Najveća kvota, ali ne previše stresa bila je na Atletiko- Sevilja. Iz iksa u kec, 4.50, a sve je Ljorente odmah na početku drugog poluvremena uveo u mirne vode. Nije bilo stresa sve dok nije Sojundžu dobio crveni karton u poslednjih 20 minuta. Nije ga to omelo.

Verona – Kaljari je trebalo malo vremena, međutim, nije bilo tu problema. Kod Fenerbahče – Galatasaraj, gledali smo meč, iks je bio viđen već u ranoj fazi. I jedni i drugi su se više koncentrisali na tuču nego na fudbal. Doduše, Ikardi je imao obračun i sa stativom, no, mreže Livakovića i Muslere su mirovale.

Totenhem je na vreme, već u prvih 18 minuta dao dva gola i nije ni kasni gol Gomesa za Everton uzburkao duhove.

Što se tiče derbija, Liverpul – Arsenal, ovaj igrač slavi VAR sobu i njeno “žmurenje”. Na kraju 1:1, prolaz 3.65 kvote. Milina!

Na kraju, dobitak 583,650,04 dinara.

Svaka čast, legendo, ovako se pravi dobitni tiket!

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal