Pratite nas preko:
MILOS VAZURA, direktor FK Partizan na potpisivanju ugovora sa Soccer Bet, Beograd 11.01.2023. Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS FUDBAL, PARTIZAN, SOCCERBET
Foto: MN Press/Ivica Veselinov

Fudbal

Oglasio se Vazura: “Što bismo ga menjali kad smo prvi”

Fudbalski klub Partizan trijumfom u “večitom derbiju” završio je turbulentnu 2023. godinu kao lider u Super ligi Srbije.

Klub iz Humske na putu je da se vrati na tron u domaćem fudbalu posle šest godina, a generalni direktor crno-belih Miloš Vazura govorio je za medije i dotakao se svih važnijih tema.

Na početku izlaganja on je istakao veliko zadovoljstvo povodom ostvarenih rezultata.

– Završisli smo katastrofalno kvalifikacije, radili smo rekonstrukciju celog tima, doveli smo 11 igrača, sve na vreme. Zahid je došao poslednji. Završili smo polusezonu pobedom u derbiju, što je najslađe. Bitno mi je što smo prvi, a naravno dugo nismo pobedili u derbiju, što mi je bitnije –  započeo je Vazura, a onda govorio o statusu Igora Duljaja, koji je u skorašnjem intervjuu otkrio da je uprava imala nameru da ga smeni.

Igor Duljaj; Foto: MN Press

“Što bismo ga menjali, prvi smo”

– Što se tiče spekulacija za trenera, on je tu da da izjavu. Kada smo završili sezonu kao četvrti i kada su svi verovali da ćemo da menjamo trenera, što bi sad kad je prvi, bilo bi suludo. Igor Duljaj je trener Partizana, nismo pričali ni sa kim – rekao je on.

– Doneli smo odluku u junu da će da ostane i dali mu poverenje da nastavi da radi, jer je došao u jednom teškom trenutku za Partizan kad smo ispali iz lige konferencija od šerifa, kada se povukao Gordan Petrić. Verovali smo da trebamo da mu damo prostora da napravimo tim po njegovim željama i Ivice Kralja. Mislim da smo to uradili dobro i mislim da igramo dobro u domaćem šampionatu – zaključio je

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal