Pratite nas preko:
Zvezda Atini
Foto: MN Press/Nebojša Paraušić

Evroliga

Zvezda bi da ponovi Atinu iz 2021. godine. Grkom na Grke

Mnogo promena u kratkom roku za Crvenu zvezdu pred meč u Atini protiv Panatinaikosa (20.15). Šabaz  Nejpir je definitivno prošlost, kao i Ognjen Kuzmić, a novi-stari košarkaš crveno-belih je Nikola Topić.

Povratak asa koji mora da opravda to što mu se predviđa visoka pozicija na draftu trebalo bi da ima višestruki uticaj na crveno-bele. Nije tajna da su bili sporiji na spoljnoj liniji, a uz to, Topić će sazrevati pored Miloša Teodosića. Nema šta, ovo će biti sjajna stvar i za srpsku reprezentaciju jer bivši kapiten „orlova“ ima šta da nauči mladog Topića.

Veliki broj igrača nosio je dres oba kluba u poslednjih nekoliko godina: Kejsi Rivers, Matijas Lesor,  Nemanja Nedović, Ognjen Kuzmić, Eron Vajta, Džejms Feldin, Stratos Perperoglu, Luka Vildzoza, Miroslav Raduljica, Sofokolis Skorcsanitis, Demarkus Nelson…. Veže dva kluba i bivši trener Dejan Radonjić.

Panatinaikos nije nesavladiv u Atini. Bilans u poslednje četiri je 2-2. Još se pamti ubedljiva pobeda Zvezde pre 83:55 pre dve godine.

Zvezda će probati da iznenadi u Atini jer nema mnogo izbora, a ni matematika joj nije saveznik kada je u pitanju borba za dalji plasman. Zato je ovo mesto gde momci Janisa Sferopulosa mogu da iznenad.

SOCCERBET je spremio kvote za duel. Možete ih videti klikom OVDE.

PRETHODNI DUELI

10. 03. 2023.      EL      Panatinaikos – Crvena zvezda        75:66

13. 10. 2022.      EL      Crvena zvezda – Panatinaikos        75:77

25. 02. 2022.      EL      Panatinaikos – Crvena zvezda        79:73

04. 11. 2021.      EL      Crvena zvezda – Panatinaikos        81:48

19. 03. 2021.      EL      Panatinaikos – Crvena zvezda        82:86        

Tabela

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga