Pratite nas preko:
Partizan Francuze

Evroliga

Partizan ovde ne sme da ima popusta za Francuze

Posle dva uzastopna poraza, Partizan (9-8) će pokušati da se vrati na pobednički put protiv ASVEL-a (2-15), koji ima za cilj prvu pobedu od sredine novembra. Večeras od 20.45 ne sme biti popusta za Francuze u Areni.

Džejlin Smit će debitovati za Partizan, a trener Željko Obradović će se nadati da može da skine deo obaveza sa Kevina Pantera (13,8 poena po utakmici) i Džejmsa Nanalija (13,4).

ASVEL još uvek ima loša sećanja na poraz kod kuće sa 62-88 u oktobru, ali će se nadati da će se nadograditi na prošlonedeljni tesni poraz od Real Madrida, kada je Timote Luvavu-Kabaro zabeležio svoju 12. uzastopnu dvocifrenu utakmicu.

– Oni su tim koji je u svim utakmicama, otkako je Poceko došao pokazali ono što njega krasi kao trenera, a to je karakter. I u svim utakmicama su bili veoma blizu da pobede. Košarka je takav sport da su izgubili i neke mečeve koje je bilo praktično nemoguće izgubiti. Maksimalno poštovanje, naravno sa željom da otvorimo ovu godinu dobrom utakmicom i pobedom – zaključio je Obradović.

Partizan posle ASVEL-a igra večiti derbi, 4. januara protiv Crvene zvezde.

SOCCERBET je spremio kvote za ovaj duel. Možete ih videti klikom OVDE.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga