Pratite nas preko:
Murinjo je
Žoze Murinjo; Foto: Beta/AP

Fudbal

Izlazi dokumentarac o Murinju: “Otkriću nešto što nikada nisam, svi će reći da sam potpuni idiot”

Ako želite gledanost, čitanost i skandale – pozovite Žozea Murinja. Upravo time se vodio i čuveni “Netflix”, koji je odlučio da snimi dokumentarac o “gospodinu posebnom”. Upravo to je javnosti otkrio Portugalac, posle meča Rome i Kremonezea u Kupu Italije.

Roma je slavila trijumf rezultatom 2:1, i to tako što je do 77. minuta gubila na svom “Olimpiku”. Murinjo je bio raspoložen, pa je obelodanio šta će sve publika moći da vidi u priči njegovog života.

– Cela Italija će reći da sam potpuni idiot. Tada još nisam potpisao za Romu, ali sam dao reč klubu. Dobio sam ponudu drugog kluba, neću reći kog, to sam rekao u seriji, koji je želeo da pogazim moju reč datu Romi i ja sam odbio. Kada sam dobio ponudu Portugala, iz Saudijske Arabije, prva osoba kojoj sam rekao bio je moj predsednik – rekao je Murinjo.

– Ne verujem da pričaju sa drugim trenerima iza mojih leđa. Mislim da su sve glasine koje su se pojavile neistinite. Verujem u reciprocitet. Uradio sam to za njih i oni će to uraditi za mene – dodao je Murinjo.

Dokumentarac će početi sa emitovanjem u četvrtak, pa ćemo vrlo brzo saznati sve što nam je Murinjo najavio.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal