Pratite nas preko:
Si Džej Straud; Foto: Beta/AP/Darron Cummings

Još sportova

Otac mu u zatvoru, a on dominira NFL-om! Uveo je otpisane Teksanse u plej-of i biće “ruki godine”

Si Džej Straud je tema dana, meseca, pa i godine u NFL-u. Posebno nakon onoga šta je uradio prethodne noći u direktnom divizijskom derbiju za ulazak u plej-of. On je Hjuston Teksanse, koji su bili otpisani pre početka sezone uveo u doigravanje pobedom nad velikim rivalom Indijanapolis Koltsima rezultatom 23:19.

Kvoterbek Teksansa je zablistao u najvažnijoj utakmici u dosadašnjoj karijeri – kompletirao je 20 od 26 dodavanja za 264 jarda, uz dva tačdauna, od kojih je jedan bio pas od 75 jardi za Nika Kolinsa. U svojoj “ruki” sezoni je do sada prebacio 4.108 jardi, realizovao 23 tačdauna u povratku Hjustona u plej-of sa skorom 10-7.

I sve to dok mu je otac već devet godina u zatvoru! Koleridž Straud je 2015. godine osuđen na kaznu zatvora od čak 38 godina, a Si Džeju je životna želja da ga otac pogleda na makar jednoj utakmici. Iz ove perspektive deluje neizvodljivo, ali mladi kvoterbek ne gubi nadu.

– Molim se Bogu da se nešto dogodi i da mođe da izađe iz zatvora i pogleda makar jednu od ovih utakmica – izjavio je Si Džej Straud.

Nema nikakve dileme da bi bio ponosan na svog sina.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Još sportova