Pratite nas preko:
Markus Rašford slavi gol na meču protiv Arsenala

Besplatni tipovi

Postoji 11,2 razloga zbog kojih mislimo da Vigan može da izbaci Mančester. U Portugaliji iks

Ne znamo zašto, ni kako, osim osećaja i jedne činjenice. Osećaj je stvar subjektivnog, ali da je Vigan klub koji je iz pozicije ispod Premijer lige izbacio najviše klubova iz elite, to je već nešto opipljivo kao i da Mančester zna da kiksne. Probamo i sada za hrabre tako, a može i kombinacija GG uz fiks.

SOCCER koktel

Ponedeljak

21.15         Vigan – Mančester junajted

Vigan i Mančester junajted su se do sada igrali samo jednom u FA kupu. Mančester junajted je pobedio sa 4:0 u sezoni 2016-17.

Junajted je ostvario 18 pobeda u 19 susreta sa Viganom u svim takmičenjima. Od početka sezone 2013-14, Vigan je prošao dalje u više utakmica u FA kupu protiv protivnika iz Premijer lige nego bilo koja druga ekipa van elite (6). Mančester junajted je ispao u samo dva od poslednjih 38 utakmica trećeg kola FA kupa.

Vigan je pobedio u poslednjih pet mečeva FA kupa odigranih u ponedeljak.

Predlog: 12&GG (2.70), K1 (11.7)

21.15         Moreirense – Kasa Pia

Moreirense ne popušta (2-3-0) iako su svi stručnjaci očekivali da se to dogodi baš u ovom periodu. Uigran su tim sa betonskom odbranom koji ima dovoljno strpljenja da sačeka svoju šansu i redovno je koristi.

Baš retko igra 3+, a protiv Portimonensea 5:2! Kasa Pia dugo nema remi (2-0-3). Klub je dobio ime po portugalskoj dečjoj dobrotvornoj organizaciji, ali nikome (dobrovoljno) ne prepušta bodove.

Predlog: KiX (3.35), 2-3 (2.00)

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi