Pratite nas preko:
Screenshot/YT/GazzettaGr/

Fudbal

Policija posle šest meseci pronašla napadače sa sekirom na navijače PAOK-a

Policijski službenici Direkcije za borbu protiv nasilja na sportskim objektima identifikovali su četvoricu navijača Arisa za napad sekirom, metalnim i drvenim predmetima na navijače PAOK-a, u noćnom klubu u centru Soluna. Incident se dogodio oktobra 2023. godine.

Kako se navodi u saopštenju grčke policije, koje prenosi Gazeta:

– U toku je istraga policijskih službenika Poddirekcije za borbu protiv nasilja na sportskim objektima Uprave bezbednosti Soluna, u kontekstu istrage o napadu sportske pozadine, na dvoje građana, koji se dogodio krajem oktobra 2023. u centru grada, doveo je do identifikacije detalja četiri uključene osobe.

GRČKI DRŽAVLJANI

Reč je o grčkim državljanima, od kojih dvojica imaju 22 godine, a ostali 23 godine, protiv kojih je podneta tužba za zajedničko nanošenje opasnih telesnih povreda, nasilničkog prestupa povodom sportskih priredbi, zajedničko oštećenje strane imovine, povredu zakona. Zakon o oružju i kršenje zakona u vezi sa bakljama i vatrometu.

Povodom incidenta, u ranim satima 29.10.2023., grupa je pokrivenih lica, među kojima su i pomenuti mladići, sa navijačkim motivima i držanjem metalnih i drvenih predmeta, napala je dvojicu muškaraca starosti 36 i 27 godina. Prijavljena je povreda poslednje dvojice, kao i šteta na opremi jedne apoteke.

Relevantni spisi predmeta biće dostavljeni nadležnom tužiocu, dok se istraga nastavlja na identifikaciji preostalih počinilaca“.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal