Pratite nas preko:
Laveci
Printscreen: YouTube@PSGPrintscreen: YT/@PSG

Fudbal

Proslavljeni fudbaler se predozirao: Primljen u bolnicu drugi put u 20 dana

Proslavljeni argentinski fudbaler Ezekijel Laveci očito proživljava jako težak period u životu, pošto je danas ponovo primljen u bolnicu.

Kako prenosi španski list “Marca”, pozivajući se na argentinske medije, Laveci je zbog predoziranja primljen u bolnicu Sanatorio Zabala u Buenos Ajresu i trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi, gde lekari pokušavaju da ga detoksikuju.

– Ima simptome predoziranja nakon što je imao mnogo porodičnih problema. Njegovi najmiliji moraju nešto da preduzmu povodom toga – rekao je novinar Luis Ventura za TV America.

Sa Lavecijem je u bolnici samo njegova devojka, dok je njegov sin Tomas na Instagramu pokušao da demantuje celu situaciju, pa je poručio da je sve izmišljotina medija.

– Moj otac je dobro i na lečenju. Prestani da izmišljaš stvari koje nisu istinite. Nije se predozirao ili bilo šta što kažu – rekao je Tomas.

Ide na rehabilitaciju

Laveci će sada ostati u rehabilitacionom centru na duži period kako bi pokušao da se oslobodi zavisnosti od droge.

Podsećamo, Laveci je pre nepunih 20 dana završio u bolnici, kada je povređen posle tuče sa bratom u sopstvenoj kući Urugvaju. Tada je imao ubodnu ranu u predelu stomaka i prelom u predelu ključne kosti.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal