Pratite nas preko:
Kada ako ne sada
Foto: MN Press

Evroliga

Kada, ako ne sada?! Zvezdo, možeš ti to

Ne postoji bolji rival za Crvenu zvezdu od ovog u Francuskoj. Atmosfera u ASVEL-u je takva da je ne bi poželeo niko ni najgorem neprijatelju. U redu, došao je Dešon Tomas, međutim, sve to ne može da sakrije ogroman raskorak između pokušaja da klub bude profesionalan i “burazerski”. Kada, ako ne sada, Zvezdo?

Toni Parker jeste bio veliko ime kao igrač, a kao rukovodilac… E tu već može da se spori. Jeste, spasio je ASVEL, samo raskorak između želja i realnosti je takav da ga teško on može shvatiti, a još manje rešiti. Klub na silu ubačen u Evroligu je ove sezone i najslabiji. Brojni prijatelji Parkera su našli tu uhlebljenje još dok mu je rođeni brat bio trener. Većina njih je došla sa predumišljajem da je dovoljno to što su igrali u NBA da budu ekstra kvalitet i u Evroligi. Surovo su shvatili da postoji veliki broj košarkaša, što iz SAD, što iz Evrope, koji nikada nisu dobili šansu u NBA, a opet su daleko bolji od onih koji su se vratili. Ovaj ASVEL je slabiji čak i od Albe, koja za razliku od njega ima glavu i rep, samo joj nedostaju rezultati.

Dobre vesti za Zvezdu su što Miloš Teodosić nije teže povređen. Njegova forma ide uzlaznom putanjom, kao i nekolicine drugih košarkaša. Videlo se to u derbiju da ono što smo već i pisali, spoljna linija crveno-belih je najjače oružje Janisa Sferopulosa. Posebno sada kada je tu i Nikola Topić, budućnost srpske košarke. On je povređen, propustiće ovaj duel, no tu su ostali da iznesu teret meča u Franuskoj.

Sve kvote za ovu utakmicu možete pronaći na sajtu SOCCERBET.RS. Pratite uzbuđenje i pripremite se za još jednu uzbudljivu borbu!

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga