Pratite nas preko:
NEMANJA MATIC, fudbaler Srbije, na press konferenciji u SC FSS. Stara Pazova, 03.09.2019. foto: Nebojsa Parausic Fudbal, Srbija
Nemanja Matić (Foto: MN press)

Fudbal

Otkriven razlog sukoba: Matić zbog dece i školovanja beži iz Rena, moguć i kraj karijere

Nekadašnji reprezentativac Srbije Nemanja Matić (35) pokušava na sve načine da napusti Ren posle samo pola godine koliko je proveo u francuskom klubu.

Iskusni vezista je snimljen jutros na železničkoj stanici kako čeka voz sa namerom da napusti grad na severu Francuske.

Matić je ljut na Ren jer nije ispoštovao dogovor o upisu njegove dece u međunarodnu školu u Francuskoj. Ugledni dnevnik “Ekip” o tome piše naopširno:

– Nemanja Matić se nije pojavio na treningu u utorak ujutro i verovatnost da će se pojaviti u Renu u nastavku srzone je oko nule. Srpski vezista, veliko pojačanje u letnjem prelaznom roku, odlučilo je da ode i navodno je već ispraznio ormarić u trening centru – piše poznati list.

– Jako je ljut zbog toga što klub nije ispoštovao plan oko školovanja njegove dece. Izgubio je i dobar odnos sa svlačionicom, a zasmetalo mu je i to što nije igrao protiv Tuluza 17. decembra – tvrdi “Ekip”.

Matić bi trebalo da pređe u Lion, sa kojim se navodno već dogovorio, a ukoliko ga Ren bude sprečio u toj nameri prekinuće igračku karijeru.

Seniorsku karijeru započeo je u Kolubari, a potom je otišao u slovačke Košice. U bogatoj karijeri igrao je za Čelsi, Vitese, Benfiku, Mančester junajted i Romu. Osvojio je devet klupskih trofeja.

Za Ren je ove sezone odigrao 19 utakmica i tri puta asistirao za 1.466 minuta igre.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal