Pratite nas preko:
Miami Heat head coach Erik Spoelstra gestures during the first half of an NBA basketball game against the Oklahoma City Thunder, Wednesday, Jan. 10, 2024, in Miami. (AP Photo/Marta Lavandier)
Erik Spolstra (Foto: Beta/AP Photo/Marta Lavandier)

Košarka

Sačekali da se razvede pa ga učinili najplaćenijim na svetu: Bivša žena ljuta jer je “izvisila” za bogatstvo

Trener košarkaša Majamija Erik Spolstra (53) dogovorio je sa ovom franšizom novi osmogodišnji ugovor vredan preko 120 miliona dolara i to samo dva meseca nakon što se razveo od supruge Niki (36), prenose američki mediji.

Spolstri je ovo čak 16. sezona na klupi tima sa Floride u klubu u kojem je besprekidno 29 godina. Počeo je kao skaut, zatim bio asistent Peta Rajlija do aprila 2008. kada je postao prvi trener Hita. Po novom ugovoru biće najplaćeniji trener u NBA ligi.

Ipak, najveću pažnju medija privukla je činjenica da je Majami sačekao da se Spolstra razvede od Niki pre nego što je potpisao novi ugovor kako mu bivša supruga ne bi uzela deo bogatstva koje će steći.

Bivša supruga se u međuvremenu oglasila na društvenim mrežama i ironično nasmejala na tvrdnje fanova da je “ispustila vreću para” pošto su je Majami i bivši suprug izigrali u ovoj prilici.

U storijima na Instagramu, Niki Spolstra je potencirala kako je godinama “maltretirana” u očima javnosti i da je to uticalo na njenu emocionalnu stabilnost.

– Neću da se pravdam za svoje životne odluke, ali mislim da nisam zaslužila da me ljudi maltretiraju. U grubom, neukom i neobaveštenom društvu uopšte, žene ne mogu da pobeđuju. Ne mogu ni da budu zaljubljene u nekoga uspešnog. Ne, one se pretvaraju kako bi mu iznudile novac i ako žena izabere da ne bude uspešan partner, ona je idiot – napisala je Niki.

Njena zapažanja dospela su u žižu javnosti samo dva meseca nakon što se razvela od trenera Majamija posle sedam godina braka.

Spolstra (53) i Niki (36), nekadašnja čirlidersica Majamija u novmbru su ozvaničili rastanak.

“Bilo je teško, ali smo doneli odluku na prijateljskoj bazi da okončamo naš brak – saopštili su nekadašnji supružnici u zajedničkoj izjavi.

Iz propalog braka imaju troje dece: sinove Santijaga (5) i Dantea (3), kao i jednogodišnju Rubi.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka