Pratite nas preko:
rus divljak australija
Pavel Kotov (Foto: Printscreen/Instagram/wwos)

Tenis

Divljak ostao nekažnjen: Zbog poteza ovog tenisera u Melburnu, jedna devojčica će večno imati traume (VIDEO)

Pavel Kotov, teniser divljak, uspešno je startovao na Australijan openu. Francuz Artur Rinderkne je poražen rezultatom 3:2 (7:5, 6:1, 6:7, 6:7, 6:3), ali je ovaj meč obeležio detalj zbog kojeg je ruski teniser bio osuđen u javnosti.

Ogorčeni Rus je u jednom trenutku izgubio živce. Odlučio je da “zune” lopticu prema zidu, a tamo je bila devojčica koja skuplja loptice.

Njena reakcija dovoljno govori o strahu koji je pretrpela.

Prema rečima Kotova, stigle su brojne osude, neki traže i diskvalifikaciju.

– Kao roditelj deteta koje skuplja loptice, ovo mi je odvratno. Trebalo je da bude diskvalifikovan. Deca su volonteri i ne zaslužuju ovakvo ponašanje tenisera – rekao je jedan roditelj.

– Jadna devojčica. Ne bi trebalo da se nosi sa takvim sra*ima na terenu. Nadam se da će biti kažnjen – poruka je jednog zaljubljenika u tenis.

Pavel Kotov je na kraju uspeo da pobedi i prođe u drugi krug. Tamo ga čeka duel protiv boljeg iz meča Koboli – Hari. Na taj duel možete da se kladite OVDE.

Izvesno je da će njegovo ponašanje biti pod posebnom lupom. Svaki naredni potez svakako bi trebalo da donese kaznu ovom ruskom igraču.

Ovaj 25-godišnji Rus trenutno je 64. igrač sveta. U dosadašnjoj karijeri nije imao značajnije uspehe. Igrao je finale ATP turnira iz serije 250 u Stokholmu gde je poražen od Gaela Monfisa.

Podsetimo, Novak Đoković je sa US opena diskvalifikovan kada je slučajno pogodio Lauru Klark, linijsku arbitarku koja u slobodno vreme uživa u dobroj čašici. Kako se Rus provukao, ne znamo.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Tenis