Pratite nas preko:
Atlanta Hawks Bogdan Bogdanović (13) drives past Toronto Raptors guard Dennis Schröder during the second half of an NBA basketball game in Toronto, Wednesday, Dec. 13, 2023. (Frank Gunn/The Canadian Press via AP)
Foto: Beta/Frank Gunn/The Canadian Press via AP

Fantasy

NBA daily fantazi – “I have a dream”

Startujemo sa 13. nedeljom u NBA ligi, a to je jedan vrlo poseban dan u Sjedinjenim Američkim Državama.

Danas je Martin Luter King Dan, 15. januar, dan njegovog rođenja i uvek treći ponedeljak u januaru kada se u arenama širom Amerike i Kanade puštaju njegovi govori o pravima i jednakosti po kojima je bio autentičan.

Na ovom posebnom danu imamo 11 mečeva i dosta ranih evropskih termina za uživanje u NBA ligi i fantaziji. Svi oni su dostupni na SoccerBet portalu, kao i zasebni izazovi u vidu meča između Filadelfije i Hjustona, kao i ranih izazova u vidu četiri meča koji kreću u ranim evropskim terminima.

Rapored za 13. nedelju

No, prvo da prođemo kroz raspored ekipa za ovu 13. nedelju.

Ekipe koje imaju četiri meča u 13. nedelji su: Atlanta, Boston, Bruklin, Hjuston, Indijana, Los Anđeles Lejkersi, Majami, Njujork, Oklahoma, Orlando, Filadelfija, San Antonio, Toronto, Juta, Vašington.

Ekipe koje imaju tri meča u 13. nedelji su: Šarlot, Čikago, Klivlend, Dalas, Denver, Detroit, Golden Stejt, Memfis, Minesota, Nju Orleans, Finiks, Portland.Top of Form

Ekipe koje imaju dva meča u 13. nedelji su: Los Anđeles Klipers, Milvoki i Sakramento.

U današnjim predlozima smo izdvojili po jednog igrača iz svakog od duela u ranom specijalu dana.

Dalas – Nju Orleans

Prosto rečeno, Kajri Irving usled dosta povreda u ekipi Dalasa. To se odražava i na brojke i na formu u kojoj je bivši NBA šampion sa Klivlendom. Prosek sezone je 43.89, a prosek forme čak 59.30, što je trenutno jedna od najboljih formi u celoj NBA ligi. 58 i 29.50 su prethodno osvojeni fantazi poeni Kajrija protiv Pelicansa, ali sada je situacija drugačija i treba je iskoristiti.

Dallas Mavericks guard Luka Doncic (77) is fouled by Minnesota Timberwolves guard Anthony Edwards (5) during the first half of an NBA basketball game in Dallas, Thursday, Dec. 14, 2023. (AP Photo/LM Otero)
Foto: Beta/AP Photo/LM Otero

Njujork – Orlando

Izabrali smo Džuliusa Rendla pre Paula Bankera jer je jeftiniji. Dosta sličan tip igrača, i kada bi tražili na koga po stilu liči Bankero, onda je to Randle, mada Italijan više koristi prodor ka košu. Zanimljivo je da je Randle na identičnim brojkama što se tiče proseka i forme, a on beleži 44.60 fantazi poena.

Ovo će biti tvrd meč, ali znamo kakva je upornost ekipa Toma Tibodoa i koliko forsira startere. A Njujork ima stil igre koji je gotovo u plej-of modu.

Ajzea Haterstajn, košarkaš Njujork Niksa
Foto: Beta/AP

Vašington – Dalas

Džalen Duren je sjajan kroz kratku NBA karijeru, ali i fantazi brojke. Cena mu je odlična i može se iskoristiti. Vašington nema dobar odgovor na centra Iako je Daniel Gafford odličan sa skokovima, blokadama i ukradenim loptama, oni prosto nemaju adekvatnu zamenu.

Da li je to Marvin Begli posle trejda koji su napravile ove iste ekipe pre dva dana, sumnjamo? Svakako, stil igre i 35 fantazi poena u proseku, ali i dobar matchup daju odličnu sliku za 11.9 miliona, kolika je vrednost Durena.

Egzum hvala Partizanu
Foto: Beta/AP

Atlanta – San Antonio

Naš kapiten Bogdan Bogdanović zatvara predloge za danas. San Antonio ne blista ni sa startnom postavo. A kamoli sa igračima sa klupe, kada najviše vremena na parketu provodi najbolji srpski košarkaš za 2023. godinu. Ovo je kao nacrtan meč za njega, a cena je zaista niska i iznosi svega 8.5 miliona, što je dosta ispod proseka.

Bogdan je na 28.55 fantazi poena u proseku i 29.83 u formi, i verujemo da je ovo meč kada se on diže gore. U poslednjem meču za Atlantu je postigao i svoju 1000. trojku u NBA ligi. Želimo mu da nastavi da obara svoje lične rekorde.

Standings provided by Sofascore
Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy