Pratite nas preko:
Prvi trening fudbalera Partizana na Kipru
Foto: Soccersportal.rs

Fudbal

Partizan čeka najveće pojačanje: Poznato je kada Korejac stiže na Kipar

Partizan je bio aktivan u zimskom prelaznom roku, ali se najveće pojačanje još uvek čeka. Verovatno poslednji novajlija Partizana ove zime stiže pravo iz Južne Koreje. Jung-jun Goh, ofanzivni fudbaler Pohang Stilersa, preseliće se u Humsku u transferu vrednom 1,2 miliona evra.

Međutim, navijači još uvek čekaju da vide 22-godišnjeg fudbalera. Poznato je kada će se priključiti crno-beloj ekspediciji.

On će u ponedeljak imati obavezne lekarske preglede u Beogradu. Čim ih prođe, sledi potpis ugovora, a potom i odlazak na aerodrom, te put u Larnaku. Tamo će upoznati nove saigrače i trenera Igora Duljaja, kome će pokušati da se nametne u što kraćem roku pred prolećni deo sezone.

Ko je Jung-jun Goh? Partizan je već bio blizu…

Radi se o nekadašnjem reprezentativcu Južne Koreje u mlađim kategorijama. Ima i zlato u tom uzrastu sa Kupa Azije. Do sada je zabeležio jedan nastup u A timu i ne nalazi se sa seniorima na aktuelnom Kupu Azije koji se održava u Kataru.

Partizan je bio na tragu ovog fudbalera još od prošlog leta. Pohang je tada najpre tražio 2,5 miliona evra, ali pošto je igrač ušao u poslednju godinu ugovora (do decembra 2024) pristao je da prepolovi zahteve uz maksimalno angažovanje ljudo bliskih klubu iz Humske.

Jung će biti četvrti fudbaler iz Južne Koreje u Superligi Srbije. Posle Hvang-In Boma (Zvezda), Đin Un Joa (Čukarički), Žin Ho Žoa koji je nedavno prešao iz Fenerbahčea u Novi Pazar.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal