Pratite nas preko:
Partizanov trening na Kipru; Foto: Soccersportal.rs

Fudbal

Partizan uz šalu brusi formu na Kipru: Medina “uvek spreman”, Kastiljo bolji na terenu nego pred novinarima, Taki Nikolić kao Kaboklo!

Lider Superlige Srbije, Partizan, nastavlja punom parom sa radom na Kipru. Dok se čeka dolazak najvećeg pojačanja u bazu priprema na Kipru, Igor Duljaj ne štedi previše svoje momke. Ali, treninzi protiču uz osmeh i odličnu atmosferu.

Na jutrošnjem treningu u ponedeljak Duljaj i njegov prvi saradnik Albert Nađ delili su pohvale igračima. Na licu mesta smo se uverili kako je Nađ objašnjavao Medini postavku uz reči “always be ready, always”.

Stekli smo i prve utiske o novajliji iz Šahtjora, 19-godišnjem Denilu Kastilju. Primetno je da je “fin” na lopti, ima odličan dribling spoljnom i opšti je utisak da je mnogo komforniji na terenu nego dan ranije pred novinarima. Još uvek je mlad, praktično dete, ali vidi se da ima potrebno fudbalsko znanje.

Denil Kastiljo; Foto: soccersportal.rs

Igrači su tokom treninga bili podeljeni u dve ekipe, bez golmana i klasičnog gola. Markere su nosili: Filipović, Medina, Marković, Antić, Šćekić, Kastiljo, Natho, Trifunović, Severina, Saldanja. U majicama su bili: Živković, Roganović, Saničanin, Šehović, Stjepanović, Zahid, Jevremović, Kalulu, Nikolić, Baždar.

Nađ je bio među najglasnijima tokom rada:

– Bravo, Taki (Nikolić) praviš blok.

Na to je Marko Jovanović dobacio:

– Kao Kaboklo!

Raspoložen za šalu bio je i Nemanja Taki Nikolić, dok su se trčali krugovi:

– Niko ne može ovo da nam oduzme. Idemo, dajemo sve od sebe! – šalio se Nikolić.

Partizan će na Kipru sledeći pripremni meč odigrati u sredu, ali se protivnik još uvek traži. Želja je da se nađe adekvatan rival, pre nego da se igra “reda radi”.

U nedelju su u Partizanov hotel došli predstavnici Akritasa, kiparskog niželigaša koji su nedavno igrali 3:2 protiv Crvene zvezde. Ponudili su odigravanje utakmice, ali su od strane crno-belih, za sada, stavljeni “na čekanje”.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal