Pratite nas preko:
Novak Đoković i Guru

Đoković

Đoković ugostio gurua uoči polufinala: Indijac mu poklonio knjigu dobro poznatog imena (FOTO)

Dok Novak Đoković čeka da se kompletiraju parovi polufinala Australijan opena i dok se sprema za duel sa Janikom Sinerom u petak imao je posebnu posetu.

Posetio ga je Jagadiš Vasudev poznatiji kao Sadguru. Poznati indijski guru i spiritualista je podelio sliku iz Australije sa Novakom Đokovićem i nije krio oduševljenje što se susreo sa najboljim teniserom svih vremena.

Istakao je koliko su svi uspesi srpskog tenisera neverovatni, a ovaj Indijac koji je boravio i u Beogradu i tom prilikom se upoznao sa Novakovom suprugom Jelenom Đoković. 

– Prelepo druženje sa Novakom Đokovićem. Ostati više od dve decenije na vrhuncu svojih mogućnosti na neverovatno u neverovatno kompetitivnom teniskom sportu je izvanredno. Vaša posvećenost i razumevanje tela i uma predstavljaju izvanredan primer za druge koji to mogu da prate. Sve najbolje u predstojećim mečevima – napisao je Sadguru, na šta mu je Novak odgovorio: “Hvala ti Sadguru za posetu i što si gledao moj meč.”

Sadguru je rođen 1957. godine u Indiji i sada vodi svoju Iša Fondaciju sa sedištem u Koimbatoreu. Ovu fondaciju je osnovao 1992. godine i ona se bavi vođenjem spiritualnog, obrazovnog i joga centra. Autor je mnogih knjiga, a na slici se moglo videti da je jednu od njih poklonio svom očigledno omiljenom teniseru.

Osim jogom i spiritualnim praksama Sadguru se bavi borbom za očuvanje životne sredine. Najmlađe je od petoro dece iz srednjeklasne indijske porodice. 

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Đoković