Pratite nas preko:
Dejan Milojević; Foto: Beta/AP/Godofredo A. Vásquez

Košarka

Veliki skandal: Ukradena majica sa Milojevićeve stolice – lopov snimljen dok je Stef Kari davao izjavu! (VIDEO)

“Čejs” arena i Golden Stejt Voriorsi su se na dostojan način oprostili od svog dosadašnjeg pomoćnog trenera u stručnom štabu, Dejana Milojevića. Međutim, jedan pojedinac je uspeo da baci mrlju. Ili makar pokušao tako što je došao na oproštaj od srpskog trenera kako bi mu – ukrao majicu!

U emotivnoj ceremoniji pre utakmice, igrači obe ekipe su stajali mirno na terenu dok je intonirana srpska himna “Bože pravde” u čast Milojevića. Igrači Golden Stejta su izašli na zagrevanje u majicama na kojima su u srcu ispisani inicijali Dejana Milojevića i reči “Deki” i “brate”. To je uzrečica koju je nekadašnji košarkaš često koristio tokom rada sa igračima. Po intoniranju američke himne, Golden Stejt Voriorsi su skinuli majice. Jedan po jedan poređali su ih na stolicu na kojoj je Milojević sedeo prethodne dve i po godine. Na toj stolici ostavljena je bela ruža.

Međutim, neko je našao za shodno da baš sa te stolice ukrade nešto što je postavljeno za preminulog Milojevića. Dakle, neko ko je skupo platio kartu da dođe na njegov oproštaj, rešio je da mu ukrade majicu.

Na njegovu nesreću, ovaj događaj pratio je ogroman broj kamera. Jedna od njih ga je usnimila u direktnom televizijskom prenosu. Dok je Stef Kari pričao za “NCBS”, naravno, baš o Dekiju Milojeviću, u pozadini je uhvaćen klinac koji pod svoju jaknu stavlja ukradenu majicu.

Navodno ju je ukrao dva puta. Jednom ga je obezbeđenje uhvatilo na delu, pa ju je vratio na mesto. Zatim se ponovo “motao” oko Milojevićeve stolice. Pravio se da slika ili snima telefonom, pa još jednom pokušao da je odnese kući. Naravno, nije mu ni drugi put prošlo.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka