Pratite nas preko:
Tuča na bejzbolu u Venecueli
(Foto: Printscreen/You Tube)

Još sportova

Ozbiljnije nego u MMA oktagonu: Pogledajte surovu tuču na bejzbol utakmici (VIDEO)

Bejzbol je jedan od najpopularnijih sportova u Venecueli, a kada se dođe do mečeva koji odlučuju o tituli, kakav je bio slučaj u duelu između Kardenales Lare i Tiburones Guaire, zna da bude prilično žestoko i vatreno.

Uz sve tenzije koje su očekivane, niko nije verovao da će se na kraju pričati o brutalnoj tuči igrača dva tima, retko viđenoj u svetu sporta. Posle jednog od poena nastao je totalni haos na terenu, pobili su se igrači, a potom su i navijači rešili da se uključe u sukob.

U jednom trenutku se bukvalno nije znalo ko koga udara, ubacivani su i razni predmeti na teren. Scene su bile toliko haotične, da su nedužni kamermani i fotoreporteri spas pokušavali da nađu tako što su se peli na ogradu.

Guaira ima prednost u finalnoj seriji protiv Lare sa 2:0 u pobedama. Prvi meč su dobili 6:0, a drugi sa 12:10. Treći finalni meč na rasporedu je 26. januara, a igra se na tri pobede.

Međutim, pitanje je u kavim će sastavima nastupiti oba tima na sledećem meču, s obzirom na to da je venecuelanska bejzbol federacija najavila žestoke kazne.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Još sportova