Pratite nas preko:
Partizan Botev
FOTO: FK Partizan

Fudbal

Partizan maksimalan na pripremama: Crno-beli pogotkom Saldanje savladali Botev iz Vrace

Posle ubedljivih pobeda protiv lučanske Mladosti i Aja Nape (oba rivala savladana identičnim rezultatom, 4:0), fudbaleri Partizana su odmerili snage sa 15. plasiranim timom bugarskog šampionata – Botev Vrace.

Rival crno-belima danas je bio bugarski Botev, a Partizan je upisao i treću pobedu, ovoga puta rezultatom 1:0.

Uslovi za igru bili su izuzetno teški, a ionako loš teren dodatno je kvarila kiša koja je padala tokom većeg dela susreta.

Šef stručnog štaba aktuelnog lidera srpskog prvenstva, Igor Duljaj, dao je priliku najnovijim pojačanjima, Leonardu Uvusuu i Jungu Džunu Gohu.

Crno-beli su odlično otvorili meč, do pogodka viđeno je nekoliko fantastičnih šansi međutim Bugari su se branili svim silama. U prvih 15 minuta poništena su dva pogotka ekipi Partizana. Razlog su bili ofsajdi, ali utisak posle gledanja usporenih snimaka govori da su te odluke bile nepravedne.

Ipak, Partizan je u 23. minutu preko Saldanje došao do vođstva. Fantastičan pas u prostor poslao je Leonard Ovusu, Saldanja je prihvatio loptu pored dva protivnička igrača i rutinski je smestio u mrežu.

Ređale su se šanse Partizana koji je mogao lako da prelomi utakmicu već u prvom poluvremenu, ali je golman bugarske ekipe zaustavio šut Nikole Antića u 28.

Nije mnogo falilo ni da do kraja susreta vidimo gol i u mreži Partizana, međutim neprecizni su bili igrači Boteva, pa je rezultat ostao nepromenjen do samog kraja utakmice.

Sastavi u prvom i u drugom poluvremenu

Partizanov sastav u prvom poluvremenu: A. Jovanović, Marković, De Medina, Antić, Stojković, Ovusu, Natho, Zahid, Trifunović, Kalulu, Saldanja

Drugo poluvreme: A. Jovanović, Stjepanović, Kastiljo, Filipović, Šćekić, Jevremović, Goh, Saničanin, Šehović, Baždar, D. Jovanović.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal