Pratite nas preko:
Aleksandar Petrović
Foto: MN Press

ABA liga

Aca trica pohvalio Brazilca, pa udario na sudijska lica: “Da li postoji namera da se neko ošteti?”

Sudije su tema posle svakog derbija. Obično se ljuti onaj koji izgubi. Da li je neko oštećen ili ne, tema je za stručnjake.

Svakako je istina da je sudijska trojka u sastavu Saša Pukl, Uroš Obrknežević i Josip Radojković kumovala tome da se utakmica otegne na više od dva i po sata.

Poznati hrvatski košarkaški trener Aleksandar Petrović prokomentarisao je da je bilo sudijskih grešaka, ali je postavio pitanje jesu li one bile namerne.

– Naravno da je bilo grešaka kada je u pitanju suđenje, ali je puno bitnije da li postoji namera da se neko ošteti. Ako namera postoji, onda je teško objašnjivo da bi jedna ekipa u startu otišla na plus 20, a da bi potom ova druga ekipa sa minus 20 došla do egala – napisao je Hrvat na društvenoj mreži.

Nekadašnji selektor Brazila pohvalio je Zvezdinog “karioku” Jaga dos Santosa.

– Danas neću da komentarišem utakmicu već pohvaliti jednog momka, koji je istrpeo sva moguća potcenjivanja od strane mnogih koji se bave analiziranjem ovog sporta. Jago. U poslednjih mesec i po dana je najbolji igrač Crvene zvezde, a juče je odlučio derbi – poručio je Petrović.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

ABA liga