Pratite nas preko:
Entoni, proslavlja gol za Mančester junajted
Entoni u elementu (Foto: Printscreen/Twitter)

Fudbal

Brazilac od 100 miliona dao prvi gol posle devet meseci i razbesneo navijače proslavom

Mančester junajted je napravio ceo niz loših odluka u dovođenju igrača u eri posle Ser Aleksa Fergusona, posebno na krilnim pozicijama.

Igrači poput Anhela Di Marije, Memfisa Depaja i Aleksisa Sančeza nisu opravdali uloženi novac i nisu klubu ostavili puno izbora nego da prihvati značajne gubitke u odnosu na početnu investiciju.

Brazilac Entoni je verovatno najveća greška od svih. Krilni napadač je u Ajaks došao iz Sao Paula za samo 15 miliona evra u julu 2020. i proveo je dve godine na Johan Krojf Areni pod Erikom ten Hagom pre nego što je došao za Holanđaninom na Old Trafford prošlog leta za 95 miliona evra.

Junajted je u nedelju slavio sa 4:2 na gostovanju protiv trećeligaša Njuporta i plasirao se u 5. kolo FA Kupa, a jedan od pogodaka postigao je i Entoni. Brazilac je bio strelac za 3:2, a to mu je bio prvi pogodak posle devet meseci.

Proslavio ga je gestom koji, pretpostavlja se, simbolizuje smireno ispijanje čaja, a to je posebno naljutilo navijače koji smatraju da pogodak protiv niželigaša nema šta da slavi, a posebno ne na taj način.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal