Pratite nas preko:
Stadion Pila
Foto: SoccerSportal

Fudbal

Oštra poruka Turcima: Partizan trenira na terenu gde im je pristup zabranjen

Fudbaleri Partizana nisu završili prepodnevni trening usled lošeg vremena na Kipru.

Zbog jake kiše teren je nakvašen, te su fudbaleri Igora Duljaja morali da pribegnu alternativnom planu za popodnevni trening, te odlasku na drugi teren.

Oni će trenirati na stadionu Pila, na kom kao domaćini igraju fudbaleri Aspisa iz istoimenog predgrađa Larnake.

Stadion se nalazi blizu granice turskog i kiparskog dela ostrva, te su na njemu jasno istaknute poruke da Turci ne ulaze na ovaj kompleks.

– Mi vladamo ovom zemljom – stoji istaknuto na ulasku na sam stadion i to na engleskom jeziku, da iz kog god dela sveta stižete znate da ste i dalje na kiparskom delu ostrva.

Da li je stvarno tako?

Na sajtu za iznajmljivanje sportskih stadiona, stoji da je teren u dobrom stanju, te da je sam kompleks izuzetno snabdeven sportskom opremom:

– Fudbalski teren sa prirodnom travom je veličine 105x68m i nalazi se u predgrađu Larnake nedaleko od međunarodnog aerodroma i nekoliko kilometara od mora. Sportska baza ima raznovrsnu opremu za trening i specijalizovane objekte za sportiste i fitnes entuzijaste svih nivoa veština.

Takođe nudi niz programa i usluga kao što su individualni treninzi, timske vežbe i takmičenja. U ustanovi rade iskusni instruktori i treneri koji su na raspolaganju da pomognu i usmere pojedince u postizanju njihovih ciljeva – stoji na sajtu.

Međutim iz priloženog video-zapisa, koji su zabeležile naše kolege na Kipru ne izgleda kao da stadion zadovoljava osnovne kriterijume.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal