Pratite nas preko:
Teodosić i Sferopulos; Foto: MN Press

Evroliga

Sferopulos: Teodosić je insistirao da igra pod injekcijama

Koliko je Miloš Teodosić bitan Crvenoj zvezdi možda se najbolje videlo ove večeri u pobedi nad Valensijom (82:64) u 24. kolu Evrolige. Iskusni plejmejker je svojim prisustvom i učinkom na parketu potpuno odveo meč u smeru crveno-belih, a kasnije se na to nadovezao raspucani Nemanja Nedović.

Trener Joanis Sferopulos je na konferenciji za medije upitan da li je tačno da je Miloš Teodosić insistirao da igra uprkos povredi i usledio je potvrdan odgovor.

– Da, to je tačno. Teo je insistirao da igra. Igrao je pod injekcijom. Ima veliko srce i veoma znači ekipi – rekao je Sferopulos.

Grčki stručnjak je pohvalio Nemanju Nedovića, ali i Dejana Davidovca i Majka Tobija. Dok je za Džoela Bolomboja (0 poena) kazao da nije bio na onom nivou kao protiv Partizana.

– Ne želim nikog pojedinačno da ističem. Oni mogu mnogo da daju timu, imaju dosta kvaliteta. Ali košarka je timski sport. Za mene su svi igrači isti, imaju kvalitet. Neda (Nedović) je imao sjajno veče, posebno u napadu. Ali je bio dobar i u odbrani. Ovo je jedna od njegovih najbolji partija ove sezone. Svi su važni za tim. Davidovac je bio odličan, Tobi takođe. Bolomboj nije bio kao protiv Partizana – rekao je Sferopulos i dodao:

– Uvek računam na sve igrače. Ovo je bila prva utakmica duplog programa. Ali u ustvari je druga, jer je Partizan bio u nedelju ovde. Ekipi je potrebna sveža krv. Dao je nešto dodatno ekipi, za razliku od Bolomboja koji je bio sjajan protiv Partizana. Svi moraju da budu spremni – poručio je Grk

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga