Pratite nas preko:
Ugo Malo, bivši kapiten Selte, mora na sud
Ugo Malo (Foto: Printscreen/You Tube/La Liga)

Fudbal

Bivši kapiten Selte optužen za napastovanje papagaja maskote Espanjola (VIDEO)

Ugo Malo (32), nekadašnji kapiten i desni bek Selte koji trenutno nastupa u Brazilu, treba da se pojavi na sudu u Barseloni u postupku koji je pokrenut protiv njega za napastovanje žene u kostimu maskote Espanjola.

Istraga je posle četiri godine konačno okončana, a javni tužilac je odlučio da podigne optužnicu za napastovanje protiv fudbalera brazilskog Internasionala.

Suđenje fudbaleru zakazano je za 11. jul, a ceo slučaj datira još iz aprila 2019. godine kada je Selta gostovala Espanjolu. Malo je tada, navodno, napastovao ženu pre početka utakmice.

Kako se navodi u optužnici, Ugo se kao kapiten pozdravljao sa protivničkim igračima kada je došao do Espanjolove maskote papagaja. Navodna žrtva, obučena u kostim ove ptice, tvrdi da ju je fudbaler tada dodirivao po grudima.

Ugo Malo je ikona Selte koji je u klub iz Galicije došao kao osmogodišnjak, a napustio ga je prošlog leta posle 24 godine jer mu je istekao ugovor. Potom je potpisao jednogodišnji ugovor sa brazilskim Internasionalom iz Porto Alegrea.

Pogledajte snimak navodnog napastovanja maskote Espanjola:

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal