Pratite nas preko:
Foto: Soccersportal.rs

Fudbal

Ovusu odabrao idealnih 11: Većina je iz Reala i Barse, a mesta je bilo i za čuvenog zemljaka

Leonardo Ovusu, januarsko pojačanje Partizana, oduševio je sve kako na terenu tako i van njega. Momak iz Gane je za SoccerSportal odabrao svojih 11 idealnih fudbalera.

Ovusuova startna postava odaje utisak da je 26-godišnji vezni fudbaler u svom detinjstvu najviše pratio špansku ligu, te Barselonu i Real, pošto je većina igrača iz idealne postave najbolje partije pružala upravo u ova dva fudbalska velikana.

Pozicija ispred gola pripala je osvajaču Mundijala 2010. u dresu Španije Ikeru Kasiljasu, ispre njega na štoperskim pozicijama su takođe dve legende i kapiteni velikana. Serhio Ramos i Karles Pujol su na pozicijama centralnog beka ili kako bi mi rekli štopera.

Sa bočnih strana napadaće dva brazilca, Kafu sa leve i Dani Alves sa desne strane. Na poziciji zadnjeg veznog, Ovusu je odabrao Mikaela Esjena, čuvenog igrača Čelsija i reprezentativca Gane, države odakle je rodom i novi igrač crno-belih.

Pozicuje centralnih vezista pripale su Andreasu Inijesti i Luki Modriću, takođe dvojcu iz zaraćenih španskih klubova. Istureni trojac je svima dobro poznat, a čine ga Leo Mesi, Kristijano Ronaldo i Nejmar.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal