Pratite nas preko:
Mario Mandžukić, Zlatan Ibrahimović, Ante Rebić

Fudbal

Hrvat je ubedljivo najveći parazit u svetu fudbala: Živi raskalašno, a svom klubu se smeje u facu zbog bogatog ugovora (VIDEO)

Hrvat Ante Rebić (30) trenutno važi za jednog od najvećih parazita u svetu fudbala. Krilni igrač je član turskog Bešiktaša, ali klub želi da ga se reši zbog nesportskog načina života.

Ante Rebić je pre nekoliko meseci stigao kao veliko pojačanje iz Milana. Tridesetogodišnji Hrvat je tvrdio da Stefano Pioli ima nešto protiv njega i da mu zbog toga ne daje mnogo prilika da igra na San Siru.

Međutim, istina je tamo negde, što bi rekli Molder i Skali. Svojim ponašanjem i neprofesionalnim načinom treniranja zatvorio je sebi vrata Milana, a istim putem krenuo je i u Bešiktaš.

Turci ga teraju, ali njemu je lepo

Istanbulski tim čini sve da ga se otarasi. Portugalski trener Fernando Santoš izgubio je strpljenje sa njim posle samo nekoliko treninga i priča se da takvu neprofesionalnost odavno nije video.

Već ga je precrtao za naredne akcije. Uprava kluba pokušava da mu raskine ugovor, ali Rebić nema nameru da se odrekne prilično bogate plate koju mu je klub dao do leta 2025. godine.

– Bešiktaš žarko želi da raskine ugovor sa Rebićem. Razočarani su onim što radi na treninzima i načinom na koji se ophodi prema dresu. Međutim, ne želi da ode zbog ugovora koji ima do leta 2025. godine.

Rebić je pre nekoliko dana obavestio Fernanda Santoša da je bolestan i da ne može da trenira. Turci ne veruju u istinitost njegovih navoda i Hrvat je postao nepoželjna osoba u svlačionici.

Hrvatski fudbaler je ove sezone odigrao 20 utakmica za crno-bele u svim takmičenjima. Postigao je jedan gol i upisao pet asistencija.

Rebić je izbačen i iz reprezentacije Hrvatske

Ante Rebić je zbog ponašanja završio karijeru u reprezentaciji Hrvatske. Selektor Zlatko Dalić nije želeo da trpi njegov bezobrazluk i više ga nije zvao u reprezentaciju.

Krilni igrač je imao određene zamerke na rad hrvatskog trenera. Dalić mu to nije oprostio i zauvek mu zatvorio vrata.

Nakon toga, njegova klupska karijera krenula je nizbrdo. U Milanu je igrao skromno, Pioli ga nije baš “mirisao” i nije bio ni senka igrača koji je ranije igrao fenomenalan fudbal u Ajntrahtu sa Lukom Jovićem, Filipom Kostićem i Mijatom Gaćinovićem.

Pored ovih klubova, Rebić je tokom karijere igrao i za Fiorentinu, Veronu, RB Lajpcig i RNK Split.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal