Pratite nas preko:
DZANAN MUSA kosarkas Reala Madrid na utakmici Evrolige protiv Partizana u hali Stark Beogradska arena, Beograd 04.05.2023. godine Foto: Marko Metlas Kosarka, Partizan, Evroliga, Real Madrid
Džanan Musa u duelu sa Urošem Trifunovićem, Foto: MN Press/Marko Metlaš

ABA liga

Partizan o “španskim bombama”: Musin kvalitet je neupitan, ali sumnjamo da su ove stvari slučajne

Iz Košarkaškog kluba Partizan su se odlučili da reaguju zbog tvrdnji španskog “Defensor Sentrala” koje su preneli svi srpski mediji, a u vezi sa navodnom ponudom Džananu Musi.

Španski medij je preneo da su crno-beli navodno ponudili košarkašu Reala dva miliona evra po sezoni za trogodišnji ugovor. Odmah je bilo jasno da je reč o “patki” Španaca, a to su potvrdili i crno-beli u svom saopštenju.

– KK Partizan kao aktuelni šampion ABA lige i klub koji i u sezoni 2023/24 dostojno predstavlja srpsku i regionalnu košarku u Evroligi, oglašava se javno ovim saopštenjem za javnost kako bi skrenuo pažnju na određene stvari koje ciljano ili nehotično mogu biti štetne po klub.

– Svedoci smo da se u jeku prelomnog dela sezone u javnosti pojavljuju vesti o tome da jedan od najboljih igrača Real Madrida, Džanan Musa, ima ponudu KK Partizan. Uz ogromno poštovanje za Musu i njegov igrački kvalitet koji je neupitan, ova vest nije tačna jer iz kluba niko nije kontaktirao ni njega, ni njegovog agenta, a kamoli uputio bilo kakvu ponudu.

– Ova vest sama po sebi ne bi zavređivala toliku pažnju da nije u pitanju na desetine puta ponovljeni slučaj u kojem se u javnosti Partizanu prišivaju basnoslovne ponude za određene igrače, uglavnom u toku takmičarske godine. Klub ovim putem izražava sumnju da se te stvari ne dešavaju slučajno i apeluje na medije da ovakve bombastične vesti slobodno provere sa čelnicima crno-belih pre objave.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

ABA liga