Pratite nas preko:
Miami Dolphins cornerback Kader Kohou (4) hugs Kansas City Chiefs quarterback Patrick Mahomes after an NFL wild-card playoff football game Saturday, Jan. 13, 2024, in Kansas City, Mo. (AP Photo/Charlie Riedel)
Problemi za Mahomsa pred najvažniji meč u sezoni (Foto: Beta/AP Photo/Charlie Riedel)

Još sportova

Šokantna vest iz Amerike: Otac Patrika Mahomsa uhapšen osam dana uoči Superbola!

Patrik Mahoms Senior, otac najboljeg kvoterbeka u NFL-u, uhapšen je zbog vožnje pod uticajem psihoaktivnih suspstanci treći put, objavili su američki mediji.

Otac Patrika Mahomsa, asa Kanzas siti Čifsa, priveden je u subotu u Teksasu prema tvrdnji onlajn sajta koji registruje hapšenja. Kasno večeras trebalo bi da bude pušten uz kauciju.

Starijem Mahomsu ovo nije prvo hapšenje za vožnju pod uticajem psihoaktivnih supstanci, pošto je 2019. godine proveo 40 dana u zatvoru zbog istog prekršaja. Navodno je vikendima služio kaznu.

U svakom slučaju, Mahomsov otac je izabrao loš trenutak da bude uhapšen s obzirom na to da za nekoliko dana njegov sin igra Superbol protiv San Franciska u Las Vegasu.

Patrik Senior je nešto ranije ovog meseca izjavio da nema nameru da sedi pored Tejlor Svift u loži tokom utakmice za AFC čempionšip, a sada je neizvesno da li će uopšte stići i na Superbol koji se igra za osam dana.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Još sportova