Pratite nas preko:
Vodeći Anti-FPL tim (Printscreen/FPL)

Fantasy

Mrzite Fantazi Premijer lige? Onda je ovo prava stvar za vas

Muka vam je da svakog vikenda gledate Darvina Nunjeza kako lomi stative i prečke? Ezrija Konsu koga trener izvlači u 59. minutu i izbija vam pet poena ili Alfonsa Areolu koji uvek nađe način da prospe “klin šit”? Frustrira vas Fantazi Premijer lige do te granice da ga otvoreno mrzite?

Onda je Anti Fantazi Premijer lige prava stvar za vas.

Kao što naziv sam kaže, Anti-FPL je igrica kontra Fantaziju Premijer lige u kojoj se igrači trude da imaju što manje bodova u svakom kolu. Ko ima najmanje poena posle 38. kola biće najbolji na svetu, a sve zahvaljujući vickastim mladićima koji su napravili specijalan sajt za ovu potrebu.

Kao regularni FPL, i njegova antiteza ima svoja pravila. Nešto drugačija, ali moraju da se poštuju zarad očuvanja integriteta igrice. Sve poene obračunava sajt Anti-FPL, a “mrtvi timovi” (neaktivni u kojima treneri ne vrše izmene), a koje običan FPL ne briše, ovde lete odmah iz lige posle nekoliko kola.

Timo Verner
Ikona Anti-FPL-a: Timo Verner (Printsccreen: YouTube@VMSport)

Suština je da imate što manje poena u kolu, najbolje minus kao recimo Gabrijel iz Arsenala za vikend (-1) koji je dao autogol rukom protiv Liverpula i ostao bez “klin šita”. Ako neki igrač ima 0 bodova i nije igrao u startnih 11, Anti-FPL je nemilosrdan i kažnjava vas sa +9 bodova.

Ako igrate hitove (-4, -8, -10) na regularnom FPL-u, ovde na anti-FPL-u oni postaju +4, +8, +10.

Ukoliko na kraju lige posle 38 kola ne iskoristite sve čipove, za svaki neiskorišćeni dobijate +25 poena kazne. Regularni Fantazi timovi sa dosta poena odmah se izbacuju ukoliko se dodaju u ligu sami. Takođe, oni koji ne budu poštovali pravila i beležili veliki broj poena biće izbačeni iz lige.

Takođe, u svakom kolu posle transfera u banci morate da imate minimum 3 miliona funti. Sve ispod te brojke kažnjava se sa +25 poena. Ako vam kapiten ili njegov zamenik ne igraju u jednom kolu čeka vas kazna od +15 poena.

I poslednje, kada igrate “benč bust” sve četiri rezerve moraju da vam startuju (što ne važi za obično kolo) inače vas čekaju novi plus poeni za neaktivne igrače.

Dakle, potrebno je da skupite što veće “kršine” sa FPL-a, tipa Timo Verner (Totenhem), Entoni (Junajted) ili Vil Hjuz (Kristal Palas) i slilčne igrače koji vodu ne bi pogodili da ih izbaciš iz čamca i napravite Anti-FPL tim. I na kraju možda dobijete nagradu za najboljeg među najgorima.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy