Pratite nas preko:
Nemanja Bjelica
Nemanja Bjelica (Foto: MN press)

ABA liga

Napadnut Nemanja Bjelica: Bivši fudbaler Zvezde mu pretio da će ga izbosti i iseliti (VIDEO)

Proslavljeni srpski košarkaš Nemanja Bjelica, nekadašnji igrač Crvene zvezde i NBA lige, napadnut je u dečijoj igraonici u Beogradu u nedelju popodne, objavili su srpski mediji.

Zbog sumnje da mu je pretio i vređao ga, a po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu uhapšen je napadač Nikola Petković (37), nekadašnji fudbaler Crvene zvezde.

– Bjelica je sedeo za stolom u dečjoj igraonici, kada mu je prišao osumnjičeni, počeo da mu se unosi u lice, da ga vređa, i preti njemu, supruzi i deci. Između ostalog mu je rekao: “Iseliću te u Prigrevicu”. Košarkaš je ostao mirno da sedi, ali je Petković otišao do šanka, uzeo makaze i potom i njima pripretio Bjelici “da će da ga izbode” – otkriva izvor “Kurira”.

Napad na košarkaša prijavljen je policiji koja je odmah privela Petkovića, bivšeg fudbalera crveno-belih sa Marakane i internacionalca koji je nosio dresove Ajntrahta, Genčlerbirligija, Sidneja, Vesterla…

Nikola Petkovic fudbaler Crvene zvezde na utakmici Kupa Srbije protiv Smederevo na stadionu CZ
23.11.2011. godine
Foto: Marko Metlas
Nikola Petković (Foto: MN press)

– Po nalogu tužilaštva određeno mu je zadržavanje do 48 sati, i on je priveden u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu na saslušanje. Posle saslušanja tužilaštvo će odlučiti da li će predložiti da mu bude određen pritvor – dodaje izvor.

Uzrok sukoba su, navodno, privatni problemi između njih dvojice.

Podsetimo, Nemanja Bjelica se tokom leta vratio u Crvenu zvezdu posle godina provedenih u inostranstvu, ali je na startu sezone prestao da trenira i nije bio prijavljen za Evroligu.

Nagađalo se da je povređen.

Niko ne zna da li se penzionisao i zašto je prestao da igra, a ni on sam nije objasnio razloge pošto je ostao nedostupan za medije u preoteklih nekoliko meseci.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

ABA liga