Pratite nas preko:
Darko Stošić je zakazao novu borbu, Printscreen: Youtube/Soccer bet

Borilačke veštine

Stošić na MMA spektaklu po starim Prajdovim pravilima: Borba protiv Brazilca koji je ostao bez milion dolara

Darko Stošić se vraća u oktagon. Zakazana je nova borba i to će biti spektakl po posebnim pravilima. Najbolji srpski MMA teškaš će 24. februara ući u oktagon sa dobro poznatim imenom Mateušom Šefelom na KSW Epic.

Biće to borba za sladokusce po starim pravilima čuvenog “Prajda”. To znači da će između ostalog biti dozvoljeni udarci kolenom u parteru, kao i tzv. “soker kikovi”.

Jedina nepoznanica jeste da li će prva runda trajati 10 minuta, kao što je bilo po starom, ili će po novom biti 5 minuta.

Brazilac ima ozbiljnu reputaciju i bio je finalista PFL turnira gde je osvajač odneo nagradu od milion dolara. Tada je izgubio od hrvatskog borca Anta Delije. Interesantno je da je po Šefela i godinu dana ranije bio koban upravo Delija.

Takođe, da pomenemo da su Delija i Stošić sjajni prijatelji i da su često trenirali i sparingovali zajedno kod Mirka Kro Kapa Filipovića i u ATT džimu u Zagrebu.

Stošić je poslednju borbu imao pre skoro 4 meseca kada je lako nokautirao Mihala Martineka. Tada se obratio vlasniku KSW-a, Martinu Levandovskom, da želi novi ugovor i novu borbu protiv šampiona u teškoj kategoriji, Filipa Du Frisa.

Ipak, moraće na revanš da sačeka još neko vreme.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Borilačke veštine