Pratite nas preko:
Džeremaja Fenel, mladi TV voditelj

Još sportova

Mali novinar dominira na Superbolu: Ima 11 godina, a “rešeta” legende kao mator (VIDEO)

Svako ko je radio intervju jedan na jedan zna da nije lako, pogotovo ako ste na Superbolu i intervjuišete lično zvezde američkog fudbala kao što su Patrik Mahoms ili Trevis Kelsi. Ali, Džermaja Finel (11) nije običan reporter.

Preslatki 11-godišnji dečak deluje kao ozbiljan TV reporter kada razgovara sa najvećim imenima američkog fudbala.

Njegov šarm, harizma i poznavanje NFL-a, ljubitelji ovog sporta imali su prilike da vide 5. februara kada je intervjuisao Mahomsa, Kelsija i trenera Kanzas Sitija Endija Rida za NFL netvork.

SOCCERBET KVOTE ZA SUPERBOL: KANZAS – SAN FRANCISKO

Endi Rid je bio posebno impresioniran Džermajinim pitanjima, uz opasku da ga nijedan drugi novinar nije pitao tako dobro o njegovoj superbol zaostavštini, pošto je trofejnom treneru ovo šesti Superbol u karijeri.

– Počeo sam sa novinarstvom kada sam imao sedam godina jer nisam mogao da se bavim sportom zbog problema sa zdravljem, ali i dalje volim ovaj sport. Zato sam odlučio da pokrenem svoj ju-tjub kanal. I, da, mislim da mogu da se ostvarim u ovoj karijeri jer još volim sport i znam dosta o njemu i mislim da bi novinarstvo moglo da mi ide dobro – rekao je Džeremaja.

Fenel, koji živi u Las Vegasu, je prvi put isplivao u javnost prošle godine kada je intervjuisao krilnog hvatača Rajdersa Davantea Adamsa.

Gostujući u jednom programu otkrio je da su ga oštećenje mozga, kao i problem sa ramenom od rođenja, sprečili da se bavi sportom, ali da ga je ljubav prema Rejdersima i NFL-u motivisala da se bavi novinarstvom.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Još sportova