Pratite nas preko:
Al Nassr's Cristiano Ronaldo, left, fights for the ball with Al Hilal's Al Bulayhi during Riyadh Season Cup 2024 final match at Kingdom Arena Stadium in Riyadh, Saudi Arabia, Thursday, Feb. 8, 2024. (AP Photo)
Ronaldo (Foto: Beta/AP Photo)

Fudbal

Skandal u Rijadu: Ronaldo brisao međunožje dresom koji nose Sergej i Mitar (VIDEO)

Legendarni Kristijano Ronaldo (39) iskazao je na nepristojan način frustraciju zbog poraza Al Nasra u duelu sa Al Hilalom za koji nastupaju naši fudbaleri Sergej Milinković Savić i Aleksandar Mitrović.

Al Nasr je poražen sa 2:0 od najvećeg rivala, a Ronaldo je ljutito podneo rezultat jer nije mogao da učini ništa da spreči poraz svog tima u finalu Kupa Rijada.

Snimci koji su se pojavili na platofrmi X, nekadašnjem Tviteru, pokazuju kako Ronaldo hoda ka tunelu stadiona pre nego što su ga navijači Al Hilala gađali plavim dresovima tog tima.

Kako se približavao tunelu, Ronaldo je dohvatio jedan dres koji nose i srpski reprezentativci i protrljao ga o međunožje, a potom bacio nazad na tribinu u naletu frustracije.

Dresovi su bačeni ka Ronaldu kako bi se petostruki osvajač Zlatne lopte isprovocirao, a video se završio dok je Portugalac ulazio u tunel stadiona u Rijadu.

Podsetimo, Al Hilal je pobedio Al Nasr sa 2:0, vodeći gol na meču postigao je srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić, a pehar je na teren iznela rvačka zvezda Andertejker.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal