Pratite nas preko:
Fudbaleri Železničara iz Pančeva na utakmici Mocart Superlige Srbije protiv Zeleznicara, Pancevo 04.09.2023. godine Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS FUDBAL, FOOTBALL, MOZZART SUPERLIGA SRBIJE, PRVENSTVO SRBIJE, NATIONAL CHAMPIONSHIP, CUKARICKI, ZELEZNICAR PANCEVO
Foto: MN Press/Ivica Veselinov

Fudbal

Čukarički protutnjao kroz Surdulicu: Gol u prvom minutu najavio ubedljivu pobedu

Završena je prva utakmica prolećnog dela Superlige Srbije, fudbaleri Čukaričkog odneli su sva tri boda iz Surdulice. Domaći Radnik savladan je rezultatom 3:0.

Izabranici Gordana Petrića, kome je ovo bio i debi na klupi, poveli su već u prvom minutu utakmice, te na sjajan način otvorili prolećni deo sezone, gol je postigao Igor Miladinović na asistenciju Luke Adžića.

Isti dvojac bio je zaslužan i za drugi gol, ovog puta u 18. minutu. Ponovo je asistent bio Adžić, a Miladinović je sjajnu partiju u krunisao i drugim golom. Na odmor se otišlo pri rezultatu 2:0 za tim sa Banovog Brda, iako su u prvom poluvremenu i veći posed lopte i veći broj šuteva na protivnički gol imali domaći fudbaleri Radnika.

U nastavku je opao tempo utakmice, igrači Gordana Petrića su preuzeli posed lopte, ali Radnik je pretio iz kontranapada. Surdulica je gledala dobar fudbal, međutim navijači nisu nagrađeni golom domaćih, bar ne u protivničkoj mreži. Autogol u 73. minutu postigao je Abubakar posle nespretne intervencije nakon kornera gostiju iz Beograda.

Čukarički je ovom pobedom ostao na četvrtoj poziciji sa 32. boda, dok je Radnik zakucan za dno tabele sa 11 prvi ispred njih je tim Radničkog iz Niša sa 17, te utakmicom manje.

Oči javnosti će sutra biti uprte ka Beogradu i Ivanjici. Na Marakani će u 16.30 Crvena zvezda dočekati Voždovac ova utakmica će biti i povratnički debi Vladana Milojevića, a nešto ranije u 14.00 ivanjički Javor će ugostiti jesenjeg šampiona Srbije ekipu Partizana. Kvote za ove dve utakmice kao i za čitavo 20. kolo možete pogledati na sajtu SoccerBet-a.

SUPERLIGA, 20. KOLO

Petak

Radnik – Čukarički 0:3 (0:2)

Subota

Železničar – Novi Pazar (13)

Javor – Partizan (14)

Vojvodina – Mladost (15)

Crvena zvezda – Voždovac (16.30)

Nedelja

Radnički Kragujevac – Radnički Niš (13)

IMT – TSC (15)

Ponedeljak

Napredak – Spartak (16)

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal