Pratite nas preko:
Bundesliga, Ćabi Alonso
Foto: Beta/AP

Besplatni tipovi

Bundesliga: Ceo svet čeka derbi Bajer – Bajern, a mi vam nudimo neverovatnu kvotu za taj duel

Bundesliga je ove subote više nego bogata sadržajem, a pored toga, igra se praktično i meč sezone. U Leverkuzenu, u borbi za prvo mesto, gostuje Bajern.

Kuća starog šumara Subota 15.30 Union – Volfzburg

Union je izmučen ritmom sreda-subota u koji je upao zbog odigravanja dve zaostale utakmice, a pošto je tako igrao i tokom jeseni, jasno je zašto se nalazi među ugroženim timovima. Jednostavno, nije navikao na toliku potrošnju igrača. Volfzburg je, možda, smenio Kovača i postavio Kunca za novog trenera posle 2:2 protiv Hofenhajma. Zbog četiri uzastopna remija, ekipa je pala na 11. mesto na tabeli i bez naznaka da će napraviti pomak.

Predlog: IXvX (1.77), PG1&2+ (2.28)

Borusija park Subota 15.30 Borusija M. – Darmštat

Borusija ima obavezu da pobedi, ali je ekipa u blagom rasulu jer su imali izazov u kupu pre meča koji je „biti ili ne biti” zbog nezavidnog položaja, a koji može da bude još teži. Najnezgodnije je igrati slične utakmice protiv davljenika koji nema šta da izgubi, a može puno da dobije, najpre za ostale klubove koji jure „ždrepce”, a oni su u sve težem položaju.

Predlog: 1X&I1-2 (2.00), GG&3+ (2.13)

Dojče bank Subota 15.30 Ajntraht – Bohum

Nkunku i Tuta su isključeni u porazu u Kelnu i Ajntraht oslabljen ulazi u meč protiv Bohuma, koji je po drugi put kao domaćin ostao bez pobede u samom finišu. Psihološki je to veliki udarac jer su tri boda protiv Augzburga već bila uknjižena. U tim se vraća Asano, ali je pitanje koliko može biti od koristi posle mečeva u Kupu Azije, gde nije imao zapaženu ulogu.

Predlog: GG (1.80), 3+ (1.90)

WWK Subota 15.30 Augzburg – Lajpcig

Ogroman bod osvojio je Augzburg golom Demirovića iz penala na kraju utakmice. Bar malo lakše diše, međutim, dolazi mu snažni Lajpcig koji se istrgao iz kandži poraza i najavljuje bolje dane, a bodovi su mu i te kako potrebni u trci za prva četiri mesta. Augzburg je sa novim trenerom Torupom napravio značajan iskorak pošto je od mnogih bio prežaljen u jednom trenutku.

Predlog: X2&3+ (2.90), I1-3&II1-3 (1.85)

Vezer Subota 15.30 Verder – Hajdenhajm

Verder je najveći dobitnik prošle runde pošto se „iz rata” u Majncu vratio sa tri boda. Sačuvao je rano vođstvo i sa 26 bodova i te kako odmakao ekipama koje očekuje pakao. Još jedan trijumf bio bi zlata vredan. Naizgled, Hajdenhajm je idealan rival, ali novajlija šest kola ne zna za poraz, a pre sedam dana je odoleo Dortmundu i svima dokazao da nije slučajno u sredini tabele.

Predlog: I1-3&II1-3 (1.93), 1&GG (3.40)

Baj arena Subota 18.30 Bajer L. – Bajern

Veliki derbi koji svi sa nestrpljenjem očekuju. Bajernu se ukazuje šansa da pobedom zaposedne prvo mesto mada bi Bavarci sigurno bili zadovoljni i remijem posle koga bi vrebali kiks Alonsovog tima koga još niko nije pobedio. Bajer je umoran posle meča u kupu protiv Štutgartra, trener je na dve poslednje utakmice miksovao tim kako bi za derbi svi bili orni. Problem Bajerna je „promaja” u odbrani.

Predlog: IGG&IIGG (7.90), GG&4+ (2.25)

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi