Pratite nas preko:
Printscreen: IG/the_1_dragon

Košarka

Procurila prva fotografija Gorana Dragića sa novom devojkom: Slovencu Brazilka pomutila um

Nedavno penzionisani slovenački košarkaš Goran Dragić potvrdio je vezu sa Grejs Marfi objavljivanjem romantične fotografije na Instagramu.

Dragić i njegova nova devojka, koja se u Ameriku preselila iz Brazila sa 23 godine, ranije su bili povezivani pošto su prisustvovali ceremoniji penzionisanja bivšeg Dragićevog saigrača Udonisa Haslema, a sada je Slovenac potvrdio vezu sa Brazilkom.

Grejs Marfi je uspešan preduzetnik i osnivač kompanije “Advanced Care Partners” (ACP), takođe je investitor, filantrop i majka dvoje dece, Lukasa i Nikolasa.

Kada se 2003. preselila u Sjedinjene Države, gde je ostvarila svoj san, nije znala engleski i sa sobom je imala samo nekoliko kofera. Prvu priliku za rad dobila je u banci, a svojim trudom i zalaganjem za samo nekoliko godina napisala je veoma uspešnu poslovnu priču, prenosi zurnal24.si.

Dragić je prethodno bio osam godina u braku sa Majom Dragić, sa kojom ima dvoje dece. Bivši slovenački internacionalac i bivši član Finiks Sansa, Hjuston Roketsa, Majami Hita, Toronto Reptorsa, Bruklin Netsa, Čikago Bulsa i Milvoki Baksa posle razvoda ostao je na Floridi, gde je proveo najuspešniji period svoje košarkaške karijere.

Printscreen: IG/the_1_dragon

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka