Pratite nas preko:
Foto: Beta (AP Photo/Charlie Riedel)

Besplatni tipovi

Superbol specijal: Od broja pantova do MVP-a finala, a spremili smo vam i kvotu 4

Vreme je za Superboul. Las Vegas biće noćas (00.30) domaćin obračuna Kanzas Siti Čifsa i San Francisko Fortinajnersa za Lombardijev trofej. Osim standardnih igara, SoccerBet vam je spremio i specijale za ovaj meč. Ako ste zaljubljenici u ovaj sport nema spavanja, pratićete spektakl i kladite se na brojne igre.

Možete da pogađate broj tačdaunova. Granica na obe ekipe je po 2,5, a ima i ponuda od 3,5 Takođe, možete da pogađate koliko će da bude pantova u utakmici svih utakmica “preko bare”.

Najveće šanse da bude MVP ima Patrik Mahoms – 2,25, dok je na najboljeg ofanzivca godine Kristijana Mekefrija – 5,10. Ako Brok Pardi bude najkorisniji igrač finala možete da zaradite tri puta veću sumu od uložene.

Možete da pogađate i broj tačdauna na ekipe zajedno a granica je 5,5, dok takođe ne propustite da se oprobate i koliko će biti fil golova na meču granica je 3,5.

Kvota na pobedu ekipe San Franciska je 1,8 i manja je od kvote na Kanzas koja iznosi 2,15.

Lucidni Mahoms i stvaranje dinastije

U borbi za trofej boriće se dve franšize koji su i pre početka šampionata bili u najužem krugu favorita za trofej. Kanzas bi posle skoro dve decenije mogao da ponovi uspeh Nju Ingland Petriotsa i odbrani tron.

Živimo u eri Patrika Mahomsa. Lucidni kvoterbek Čifsa je u šest sezona kao starter dolazio uvek do finala AFC-a, a ovo će mu biti četvrto učešće u Superboulu. Dosad ima dve pobede i poraz od Tampa Bej Bakanirsa u mečevima za trofej Vinsa Lombardija.

Upravo je pre četiri godine protiv San Franciska osvojio premijerni Superboul pobedom sa 31:20 posle proekreta u poslednjoj četvrtini.

Fortinajnersi su i prethodnih sezona bili uvek u vrhu, ali po pravilu padali su na poslednjem stepeniku do borbe za krunu. Nije Džimi Garapolo uspeo da uradi ono što jeste Džo Montana u najtrofejnijim godina slavne franšize s kraja prošlog veka, da donese pehar u Kaliforniju, a to će pokušati da uradi mladi Brok Pardi, poslednji pik na draftu 2022. godine, koji posprdno u SAD-u nosi epitet “Mr. Irrelevant”, biran sa 262. mesta.

Međutim očekujemo da će Pardiju biti izuzetno teško da se nadmeće sa Mahomskom, te očekujemo pobedu Kanzasa.

SoccerTip: 1&+ (47,5) – 4,05

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi