Pratite nas preko:
Slavlje igrača Radničkog iz Kragujevca
Radost Kragujevčana (Foto: Printscreen/Arena sport)

Fudbal

Gol kola pao u Kragujevcu: Francuski čarobnjak pokazao da ima top u desnici (VIDEO)

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca pobedili su na svom terenu ekipu Radničkog iz Niša sa 3:2 (1:0) u okviru 20. kola Superlige Srbije.

Dva gola za domaći tim postigao je Milutin Vidosavljević u 47. i 59. minutu, a jednom se u listu strelaca upisao Vahdi Sali u šestom. I to je bio daleko najlepši detalj na ovom meču.

Francuski internacionalac koji je zabeležio i asistenciju, fantastično je šutirao sa preko 20 metara i još lepše matirao gostujućeg golmana, a vodeći pogodak Kragujevčana stvarno vredi videti iz više puta.

Počasne golove za ekipu iz Niša postigli su Jusuf Bamidele u 73. i Stefan Cvetković u 85. minutu, ali su time samo ublažili novi poraz.

IMT promašio penal, TSC slavio

Fudbaleri TSC-a pobedili su na gostujućem terenu IMT sa 2:0. U meču u kom su obe ekipe imale gotovo podjednake šanse za pobedu, bolje se snašao sastav Žarka Lazetića.

IMT je u 49. minutu propustio priliku koja je mogla da odvede meč u potpuno drugom smeru, kada je Miloš Luković bio neprecizan sa bele tačke.

Ekipa iz Bačke Topole je posle toga uspela da postigne dva gola preko Miloša Pantovića u 70. i Bencea Sosa u 83. minutu i dođe do pobede na početku prolećnog dela sezone.

Superliga, 20. kolo:

Petak:
Radnik – Čukarički 0:3

Subota:
Železničar – Novi Pazar 2:2
Javor – Partizan 0:1
Vojvodina – Mladost Lučani 1:1
Crvena zvezda – Voždovac 2:1

Nedelja:
Radnički KG – Radnički Niš 3:2
IMT – TSC 0:2

Ponedeljak:
16.00: Napredak – Spartak

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal