Pratite nas preko:
Foto: Beta (AP Photo/Joan Monfort)

Fudbal

Barselona ne može ni protiv ekipe sa dna: Granada bodove za opstanak pronašla u Kataloniji

Fudbaleri Barselone odigrali su nerešeno sa Granadom na domaćem terenu, rezultat u okviru 24. kola La lige bio je 3:3.

Barselona se dva puta vraćala iz pogubne situacije, a na kraju je čak mogla ekipa Ćavija i do pobede ali nekoliko izglednih šansi omašili su Katalonci u samoj završnici utakmice.

Pretposlednja ekipa na tabeli, Granada, uspela je da postigne tri gola na teškom gostovanju, te potpuno zasluženo će odneti teško izvojevan bod kući na jug Španije.

Povela je Barselona preko Jamala u 14. minutu, međutim na odmor između poluvremena otišlo se pri nerešenih 1:1, gol za Granadu delo je Sančeza dva minuta pre kraja prvog dela igre.

Fakundo Pelistri, pridošlica iz Junajteda postigao je prvi od četiri gola koliko je viđeno u nastavku, on je bio precizan u 60. minutu, nedugo zatim u 63. Levandovski je poravnao na 2:2, tada se činilo da će BArselona prevesti, a da Granada neće moći da odbije sve jače napade KAtalonaca.

Međutim nije dugo trajala nada Barse i navijača odevenih u boje ovog kluba, pošto je u 66. minutu posle nespretne intervencije ter Štegena gol postigao Mikuel. Davala je Barselona sve od sebe da poravna rezultat, a zatim i napadne ceo plen, gol za 3:3 postigao je još jednom fantastični 16-godišnjak Lamine Jamal u 80.

Nadali su se svi na stadionu da ode nije kraj goleadi, međutim to je bio i konačan rezultat 3:3. Barselona će ostati na 3. poziciji sa 51. bodom, dok Granada zauzima 19. poziciju sa 13.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal