Pratite nas preko:
Nemanja Stevanović se
Nemanja Stevanović; Foto: MN Press

Fudbal

Šok u Humskoj: Golman Partizana završio sezonu!

Golman Partizana Nemanja Stevanović napraviće pauzu tokom ove polusezone kako bi se oporavio od posledica infekcije koksaki virusom.

Stevanović je podvrgnut svim medicinskim analizama u Opštoj bolnici Acibadem Bel Medic. Nakon toga je, u okviru tretmana, preporučeno mirovanje kako ne bi došlo do neželjenih posledica.

Golman Partizana je pod lekarskim nadzorom tokom koga će se pratiti tok i brzina oporavka. Međutim, već sada je jasno da je za njega ova sezona završena.

– Nemanji želimo brz oporavak i povratak na teren – poručili su iz Humske.

Nemanja Stevanović se ove sezone dva puta našao na golu crno-belih. Jednom u prventvu i to onoj prvoj, protiv TSC-a u Bačkoj Topoli. U tom susretu je primio tri gola, i to treći u šestom minutu nadoknade za konačnih 3:3.

Takođe, branio je u Kup utakmici protiv Jedinstva sa Uba. Partizan je u tom susretu slavio rezultatom 1:0.

Stigao je i da dobije jedan crveni karton, ali ne na tom meču, već protiv Čukaričkog. Tada je isključen zbog prigovora sudiji sa klupe.

Partizan pustio levog beka u Kazahstan

Partizan je odlučio da ispuni želju igrača Zlatana Šehovića i dozvoli mu odlazak u Kazahstan, saznaje Telegraf.

Šehovića su hteli i izraelski klubovi, igrač je u jednom trenutku bio voljan da proba da se bori za mesto u sastavu, ali je posle priprema zatražio razgovor sa upravom.

Ponuda Ordabasija je bila odgovarajuća igraču, a još nije obelodanjeno kako je Partizan dogovorio posao. Zna se da je pozajmica, samo nije poznato da li je dodat obavezni otkup.

Šehović je prošle sezone bio u senci kapitena Slobodana Uroševića, a ove je prednost dobio Nikola Antić. Zanimljivo, Antić neće igrati sledeći meč protiv IMT-a zbog isključenja u Ivanjici. Šehović ga je zamenio protiv Javora, a sledeći vikend će verovatno Filipović ići na kontrastranu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal