Pratite nas preko:
Kristijano Ronaldo; Foto: Twitter/Prinscreen

Fudbal

Ronaldo sruÅ”io Stojkovićev zid u Ligi Å”ampiona: U svom 1000. klupskom meču predstavio je novu proslavu (VIDEO)

U prvoj utakmici osmine finala azijske Lige Å”ampiona Al Fejha srpskog trenera Vuka RaÅ”ovića i golmana Vladimira Stojkovića dočekala je Al Nasr koji predvodi Kristijano Ronaldo. I Portugalac je uspeo da ode kući pevajući, jer je joÅ” jednom bio čovek odluke. Ovog puta meč je reÅ”io jednim golom, i to u 81. minutu za trijumf pred revanÅ” u Rijadu.

Toliko je morao da čeka da sruÅ”i zid koji je ispred svog gola postavio Stojković, koju tokom karijere nikako ne leži i često je umeo da ga zaustavi u međusobnim duelima. Bilo u Evropi, Saudijskoj Arabiji ili reprezentaciji.

Ipak, ove večeri Kristijano Ronaldo je bio taj koji je slavio, i to u meču u kom je obeležio svoj jubilej. Naime, odigrao je svoj 1000. meč u klupskoj karijeri. Ujedno, postigao je svoj prvi pogodak u tekućoj 2024. godini.

Evo i na koji način je matirao Stojkovića:

Inače, tom prilikom, Kristijano Ronaldo je predstavio svetu novu proslavu. Ovog puta nije izveo čuveni “Siuuu”, već je skočio i dočekao se sa prekrÅ”tenim rukama. Verovatno će i to početi svi Å”irom planete da oponaÅ”aju.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

VaÅ”a email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal